Bodrum Masalı Oyuncuları Konusu

Toprak Sağlam (Gözde): 9 Ekim 1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı tiyatro bölümü bölümünü birincilikle bitirdi. Cemile, Hicran Yarası, Yerden Yüsek, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı, Kara Ekmek gibi dizilerde rol almıştır.
Bodrum Masalı Gözde Kimdir?

Ezgi Şenler (Aslı): 



Bora Cengiz (Cenk): 

Ebru Unurtan (Ceyda)Bodrum Masalı Ceyda Kimdir?

Kaan Çakır (Cahit): 1 Şubat 1977 İstanbul doğumlu oyuncunun Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü bulunmaktadır. İstanbul Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bir İstanbul Masalı, Kara Ekmek ve Böyle Bitmesin gibi dizilerde rol almıştır.Bodrum Masalı Cahit Kimdir?

Serhan Onat (Uzay): 1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.80 boyunda ve 79 kilodadır. Saç rengi kumral ve yeşil gözlüdür. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Murat'ın gençliğini canlandırmıştır.Bodrum Masalı Uzay Kimdir?



Yener Gürsoy (Gönenç): 26 Mart 1974 Ağrı doğumlu oyuncu 2010 ve 2011 yıllarında İpek Tuzcuoğlu ile evliliği bulunmaktadır. Arka Sokaklar, Parmaklıklar Ardında, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Uçurum, Kızıl Elma, Kaçak ve Yeşil Deniz dizilerinde rol almıştır.

Zehra Yılmaz (Rana)

Bodrum Masalı Rana Kim?

Nazlı Kar (Şule)

Bodrum Masalı Şule Kim?

Cemalettin Çekmece (Asım)

Bodrum Masalı Asım Kim?

Tülin Yazkan (İpek)

Bodrum Masalı İpek Kim?



Tugay Bahşi​ (Mert)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.