Hangimiz Sevmedik Oyuncuları Konusu Ve Fragmanı

Gül Onat (Adile):   Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...gül onat hangimiz sevmedik

Altan Erkekli (Münir): 



Bülent Şakrak (İsmail): 26 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu 2015 yılından itibaren Ceyda Düvenci ile evliliği bulunmaktadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Yılan Hikayesi, Kınalı Kar, Sihirli Annem, Eşref Saati, İzmir Çetesi, Arka Sokaklar ve İki Yaka Bir İsmail dizilerinde rol almıştır. Son Mektup, 5 Dakkada Değişir Bütün İşler gibi filmlerde rol bulmuştur.

Deniz Oral (İhsan): 14 Ekim 1963 Mersin doğumlu başarılı oyuncu Mersin Bölge Tiyatrosu'nda amatör oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 15 yıl boyunca profesyonel olarak futbol oynamıştır. Yeditepe İstanbul, Sevda Tepesi, Papatyam, Doksanlar ve Seksenler gibi dizilerde rol almıştır. Hababam Sınıfı 3.5, Maskeli Beşler İntikam Peşinde, Maskeli Beşler Kıbrıs, Güneşi Gördüm ve Mevsim Çiçek Açtı gibi sinema filmlerine rol bulmuştur. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

Veysel Diker (Şevket): 3 Nisan 1967 Muş doğumlu başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 1990 yılından itibaren profesyonel olarak tiyatro oyunlarına yönelmiştir. Yılan Hikayesi, Tatlı Hayat, Avrupa Yakası, Sevda Tepesi, Türk'ün Uzayla İmtihanı, Mihrap Yerinde gibi dizilerde rol almıştır. 



Barış Başar​ (Zeki): 20 Ocak 1978 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Konservatuarı Batı Müziği bölümünden mezun olmuştur. Yakışıklı oyuncu eğitim görürken aynı zamanda bir çok kanalda televizyon muhabirliği yapmıştır. Süper Baba, İki Aile ve Haneler gibi dizilerde rol oynamıştır. Destere, Vay Arkadaş ve Ey Aşk Nerdesin gibi filmlerde rol bulmuştur.

Doğa Konakoğlu (Feridun): 8 mayıs 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Trakya Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Sosyal medyada MC Doğa – Yaralı Şişman rumuzuyla yayınladığı vine videoları ile tanınmaktadır. Pişt, Çarşı Pazar, İçimdeki Ses, Senden Bana Kalan ve Uzaklarda Arama gibi filmlerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.