Hayat Şarkısı Oyuncuları, Konusu Ve Fragmanı

Deniz Altan (Bade): 26 Eylül 1994 doğumlu 21 yaşındaki genç oyuncu Sadri Alışık Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

hayat şarkısı deniz altan kimdir



Almila Bağrıaçık (Filiz): 10 aralık 1990 Ankara doğumlu genç oyuncu bir çok yabancı dizide rol almıştır. Saç rengi kumral göz rengi kahverengidir. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...


almila bağrıaçık kimdir

Serap Önder (Ceylan): 19 Ağustos 1956 Sinop doğumlu Serap Önder lise mezunudur. Aşkın Bedeli dizisinde Hayriye Yılmaz karakterini canlandırmıştır.



hayat şarkısı serap önder

Zeynep Köse

29 yaşında İstanbul doğumlu güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1.65 boyunda ve 52 kiloda olan güzel oyuncunun saç rengi ve göz rengi kahverengidir. Ezel, Kader, Hatırla Sevgili, Uçurum, 20 Dakika ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır.

hayat şarkısı zeynep köse kimdir

Defne Halman (Hikmet): 13 Mayıs 1972 New York doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. İkinci Bahar, Merhaba New York, New York'ta Beş Minare ve Hayat Boyu gibi dizilerde rol almıştır.



Recep Güneysu (Cem): Kerim'in abisinin arkadaşıdır aynı zamanda Hülya'nın geçmişinden gelen eski sevgilisidir.

Uğur Karabulut (Kemal): 19 Kasım 1983 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Çanakkale Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Her Sevda Bir Veda, Emir'in Yolu ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde rol oynamıştır.

Filiz Ahmet (Filiz'in Ablası): Filiz'e babasından büyük bir miras kalmıştır.Filiz bu miras ile Hülya'dan öcünü alacak Kerim'den de kızını geri almaya çalışacaktır. Filiz'in bu zor zamanında ablası yanında olacak. Filiz'in ablası rolünü Filiz Ahmet canlandırıyor.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.