Hangimiz Sevmedik Oyuncuları Konusu Ve Fragmanı

Trt ekranlarında yayınlanmak üzere yapım şirketi tarafından yep yeni bir dizi hazırlığı başladı. Dizinin oyuncu seçmeleri büyük bir özen gösterilerek devam etmektedir. Diziye dahil olan oyunculardan haber geldikçe sizlere buradan duyurmaya çalışacağız.

Dizinin yönetmeni belli oldu. Daha önce Aşktan Kaçılamz, Aşk Bir Hayal, Kertenkele ve Kiralık Aşk dizilerinin yönetmenliğini yapan Metin Balekoğlu üstlenecek. Hangimiz Sevmedik isimli yeni dizinin senaryosunu kimin/kimlerin yazacağı ise henüz netlik kazanmadı. Trt 1 ekranlarında başlaması planlanan Hangimiz Sevmedik dizisinin konusu ise kısaca şöyle;



Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu

Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklayacaklarını düşünürken ikilinin her defasında birbirleriyle çekişmesi bu gerçeğin ortaya çıkmasına engel olmaktadır. Yaşananların üstüne Şener'in bu ikiliyi barıştırmak için tüm mahalleyi seferber etmesi de işleri oldukça karıştıracaktır. Yeşilçam tadında çekilecek olan dizi Adile ile Münir'in 35 yıl önce bir yanlış anlaşılma sorunu yüzünden biten aşklarını ve aralarında yaşanan çekişmeleri ekranlara taşınacak. Bakalım Adile ve Münir'in aralarındaki anlaşma ne zaman son bulacak ve çocukları Itır ile Tarık evliliğini öğrendiklerinde neler yaşanacak.

Hangimiz Sevmedik Dizisi Oyuncuları

Selen Soyder (Itır): 26 Aralık 1986 İzmir doğumlu güzel oyuncu 2007 Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilmiştir. Miss Bikini Of The Universe yarışmasında Çin Halk Cumhuriyetî'nde Türkiye'yi temsil etti. Yarışmada birinci olan güzel oyuncu Türkiye'ye En iyi Kostüm ödülünü de getirdi. Yarışmada kızıl kraliçe ünvanını aldı. Soyder 1.78 boyunda, 58 kilodadır. Saç rengi açık kumral, göz rengi koyu kahverengi ve 80-60-90 ölçülerindedir. Yer Gök Aşk dizisinde Toprak Karagül rolünü oynamıştır. Lale Devri dizisinde Toprak Karagül Ilgaz karakterini canlandırmıştır. Son olarak Reaksiyon dizisinde Zeynep karakterini rol oynamıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

Can Yaman (Tarık): Yakışıklı oyuncu Can Yaman 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. Üniversite eğitmini burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Gönül İşleri dizisiyle yaşamıştır. Gönül İşleri dizisinde Bedir karakterini canlandırmıştır. İnadına Aşk dizisindeki Yalın Aras karakteriyle tanınmıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ... 



Cengiz Bozkurt (Şener): 

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

Gül Onat (Adile):   Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...gül onat hangimiz sevmedik

Altan Erkekli (Münir): 

Bülent Şakrak (İsmail): 26 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu 2015 yılından itibaren Ceyda Düvenci ile evliliği bulunmaktadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Yılan Hikayesi, Kınalı Kar, Sihirli Annem, Eşref Saati, İzmir Çetesi, Arka Sokaklar ve İki Yaka Bir İsmail dizilerinde rol almıştır. Son Mektup, 5 Dakkada Değişir Bütün İşler gibi filmlerde rol bulmuştur.

Deniz Oral (İhsan): 14 Ekim 1963 Mersin doğumlu başarılı oyuncu Mersin Bölge Tiyatrosu'nda amatör oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 15 yıl boyunca profesyonel olarak futbol oynamıştır. Yeditepe İstanbul, Sevda Tepesi, Papatyam, Doksanlar ve Seksenler gibi dizilerde rol almıştır. Hababam Sınıfı 3.5, Maskeli Beşler İntikam Peşinde, Maskeli Beşler Kıbrıs, Güneşi Gördüm ve Mevsim Çiçek Açtı gibi sinema filmlerine rol bulmuştur. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

Veysel Diker (Şevket): 3 Nisan 1967 Muş doğumlu başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 1990 yılından itibaren profesyonel olarak tiyatro oyunlarına yönelmiştir. Yılan Hikayesi, Tatlı Hayat, Avrupa Yakası, Sevda Tepesi, Türk'ün Uzayla İmtihanı, Mihrap Yerinde gibi dizilerde rol almıştır. 

Barış Başar​ (Zeki): 20 Ocak 1978 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Konservatuarı Batı Müziği bölümünden mezun olmuştur. Yakışıklı oyuncu eğitim görürken aynı zamanda bir çok kanalda televizyon muhabirliği yapmıştır. Süper Baba, İki Aile ve Haneler gibi dizilerde rol oynamıştır. Destere, Vay Arkadaş ve Ey Aşk Nerdesin gibi filmlerde rol bulmuştur.

Doğa Konakoğlu (Feridun): 8 mayıs 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Trakya Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Sosyal medyada MC Doğa – Yaralı Şişman rumuzuyla yayınladığı vine videoları ile tanınmaktadır. Pişt, Çarşı Pazar, İçimdeki Ses, Senden Bana Kalan ve Uzaklarda Arama gibi filmlerde rol almıştır.

Erdem Baş (Metin): 1978 Ordu doğumlu oyuncu Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Ayrılsak Da Beraberiz dizisinde rol aldığı Mc Erdem karakteriyle hafızlarda yer edinmiştir. En Son Babalar Duyar dizisinde Hasan karakterine hayat vermiştir. Reyting Hamdi,Çocuklar Duymasın, Organize İşler, Papatyam, Kutsal Damacana: Dracoola, Memlekette Demokrasi Var, Sümela'nın Şifresi Temel, Moskova'nın Şifresi: Temel ve Ali Ayşe'yi Seviyor gibi projelerde rol bulmuştur.

Onur Sermik (Halit): 1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.86 boyunda 77 kilodadır. Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Beni Böyle Sev dizisinde rol almıştır. Doksanlar dizisinde Alper karakterine hayat vermiştir.

Selma Kutluğ (Mürüvvet): 26 Ağustos 1953 İstanbul doğumlu yetenekli deneyimli oyuncu Gülbeyaz, Belalı Baldız, Hatırla Sevgili, Kabadayı, Ezel, Ayrılık, Yer Gök aşk ve Lale Devri dizilerinde rol almıştır.

Berfu Öngören (Perran): 22 Ağustos 1981 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak çalışmıştır. Bizim Evin Halleri, Bir Bulut Olsam, Unutma Beni ve Kardeş Payı gibi dizilerde rol almıştır.

Mehtap Bayri (Ayşen): Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...
 

Simge Peker (Feride)
Simge Peker

Ali Balekoğlu

Devrim Yakut: 27 Mayıs 1968 doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi DTFC Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Adana Devlet Tiyatrosu kadrosuna oyuncu olarak katılmıştır. Ankara Üniversitesi DTFC Tiyatro Bölümü'nde temel oyunculuk dersleri vermektedir. Hom Ofis, Annem Uyurken, Keşanlı Ali Detanı ve Unutma Beni gibi dizilerde rol almıştır. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

Umut Dölek
Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.