Bayram Hayat Şarkısı'ndan Ayrılıyor Mu?

Most Production'un yeni projesi Hayat Şarkısı geniş oyuncu kadrosu ile geliyor. Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden diziye Ahmet Mümtaz Taylan dahil oldu. Leyla İle Mecnun dizisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Taylan (Bayram) karakterine hayat veriyor. Dizinin sevenleri ise Bayram'ın diziden çıkmasını istemez ve saçma sapan bir hal alacağı yönünde sosyal medyada paylaşımlarda bulundular. Dizide Bayram Cevher karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan'ın çok önemli bir sakatlık geçirdiğini öğrendik. Set çalışanlarıyla şakalaştığı sırada ters bir hareket yapan Ahmet Mümtaz Taylan'ın kaburgalarında kırık olduğu ortaya çıktı. Ahmet Mümtaz Taylan'ı uzun süre setlerde göremeyebiliriz. İlerleyen bölümlerde Ahmet Mümtaz Taylan diziye devam edip etmeyeceği hakkında net bir açıklama bulunmuyor. Ya senaryo değişecek ya da Ahmet Mümtaz Taylan'ın sahneleri iyileşene kadar çıkarılacak veya düşük ihtimal ola da diziden tamamen ayrılacaktır.

ahmet mümtaz taylan görünen adam



Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden Hayat Şarkısı'na Leyla İle Mecnun dizisinden tanıdğımız İskender karakterini oynayan Ahmet Mümtaz Taylan dahil oldu

Ahmet Mümtaz Taylan

12 Eylül 1965 Ankara doğumlu deneyimli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ayçin İnci ile evliliği bulunmaktadır. Çeşitli Devlet Tiyatrolarında görev almıştır. Leyla İle Mecnun dizisinde oynadığı İskender karakteriyle akıllarda yer edinmiştir. Ezo Gelin, Avrupa Yakası, Kurşun Yarası, Son Bahar, Behzat Ç, Leyla İle Mecnun, İşler Güçler, Bende Özledim ve Güzel Köylü gibi dizilerde rol almıştır. Sen Aydınlatırsın Geceyi, Kelebeğin Rüyası gibi sinema filmlerinde boy göstermiştir.

Hayat Şarkısı Yeni Bölüm Fragmanı



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.