Hayat Şarkısı Filiz (Almila Bağrıaçık) Öldü Mü?

Kanal D ekranlarının 2016 ocak ayında başlaması beklenen dizisi Hayat Şarkısı'na yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizinin yönetmenliğini Cem Kırcı senaryosunu ise Mahinur Ergün yazıyor.

almila bağrıaçık kimdir



Most Prodiction'un yapımcılığını yaptığı Birkan Sokullu ve Burcu Biricik'in başrollerini paylaştığı diziye Almila Bağrıaçık katıldı. Bağrıaçık Hayat Şarkısı'nda Filiz karakterini canlandırıyor.  Filiz'le ilgili gerçekleri öğrenen Hülya karşısına çıkıp yüzleşir. Yaşanılanlardan sonra daha fazla hayata tutunmak istemeyen Filiz intihar ederek can vermek ister. Balkondan aşağıya kendisini atan Filiz ölecek mi? ölüyor mu? öldü mü? gibi sorulan soruları yanıtlamaya çalıştık. Tahminlerimize göre intihara kalkışan Filiz hemen hastaneye kaldırılacak hastanede iç kanama geçirip yoğun bakıma alınacak. Başarılı geçen yoğum bakım sonrasında Filiz intiharın etkisinden bir kaç gün sonra kurtulmayı başaracak.

Almila Bağrıaçık (Filiz)

10 aralık 1990 Ankara doğumlu genç oyuncu bir çok yabancı dizide rol almıştır. Saç rengi kumral göz rengi kahverengidir. Ayrılık – Die Fremde, Zeytin Zamanı – Zeit der Olive gibi yabancı dizilerde boy göstermiştir.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.