Hayati Ve Diğerleri Dizisi Oyuncuları Konusu

Kanal D bünyesinden ayrılarak 1441 yapım şirketini kuran İrfan Şahin'in yapımcılığını yaptığı Özer Kızıltan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Hayati ve Diğerleri isimli komedi dizisinin başrol oyuncusu için Poyraz Karayel'den tanıdığımız Celil Nalçakan başrolde yer alıyor. Kanal D ekranlarının yeni iddialı dizisi Hayati ve Diğerleri 19 kasım pazar günü başlıyor.

Hayati ve Diğerleri Dizisi Konusu

Sürgün karakolunda başkomiser olarak görev yapan Hayati ona her defasında bir gelin çalışmaya çalışan Şükran ve türlü yöntemlerle kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışan Danyal'ın komik hikayesini konu ediniyor



Hayati ve Diğerleri Dizisi Oyuncuları

Celil Nalçakan (Hayati Solmz)

10 Haziran 1978 Sivas doğumlu oyuncu 1.81 boyunda ve 80 kilodadır. Saç rengi siyah, göz rengi de siyahtır. Balıkesir Üniversitesi Turizm Otelicilik İşletmeciliği okumaya başlayan daha sonra tiyatroya yönelen Nalçakan İstanbul'a yerleşmiş ve eğitim almaya başlamıştır. Kış Masalı, Hanımın Çiftliği, Keşanlı Ali Destanı, Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır. Poyraz Karayel dizisinde tanınmıştır.

Günay Karacaoğlu (Şükran)

13 Mart 1971 Kayseri doğumlu baarılı oyuncu Müjdat Gezen Samat Merkezi'nde oyuncluk eğitimini almıştır. 1995 yılında Şevket Çoruh ile evlenmiş 2007'de boşanmıştır. Gönülçelen dizisinde Gülnaz karakteriyle tanınmıştır. Osmanlı Cumhuriyeti, İstanbul'n Altınları, 20 Dakika ve Avrupa Avrupa gibi dizilerde rol almıştır.



Levent Ülgen (Danyal Bezirci)

8 Ağustos 1962'de Konya'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Odtü Fizik bölümü mezunudur. Daha sonra Hacettep Üniversitesi Konservatuarı tiyatro bölümünde eğitim almıştır. En Son Babalar Duyar dizisinde Üçkir karakteriyle tanınmıştır. Daha sonra Hallederiz repliği ile Hallederiz Kadir olarak milyonlara kendini tanıtmıştır.  Görgüsüzler, Akasya Durağı ve Çocuklar DUymasın gibi dizilerde rol almıştır.

Cansu Dağdelen (Açelya Balkanlı)

 

Bülent Çolak (Vedat Durulmuş)

20 Eylül 1977 İstanbul doğumlu oyuncu Geniş Aile dizisinde Ulvi karakteriyle tanınmıştır. Hırsız Polis, Hükümet Kadın, Bir Hikayem Var, Çakallarla Dans, Vay Arkadaş gibi projelerde yer almıştır. Son olarak Bu Sayılmaz dizisinde rol bulmuştur.



Ecem Karavus (Filiz Ozancık)

9 Nisan 1989 İstanbul doğumlu güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünü tmamlamıştır. Pis Yedili dizisinde Alice karakteriyle tanınmıştır.

İbrahim Selim (Celal Kalayır)

Bahtiyar Engin (Tahsin Akın Şirinyer)

Feri Baycu Güler (Kıymet)



Özlem Çakar (Bedriye)

Cankat Aydos (Faruk Kadıoğlu)

Edip Tepeli (Üzeyir Hilmi Alaplı)

Aybike Esin Tumluer (Nurten Salıkhan)

Gökhan Kıraç (Erol İnandı)

Hayati ve Diğerleri Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.