Hıçkırık Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

.Fırat Gürsoy'un yönetmenliğini yaptığı Redife Zerener ve Gökhan Korkusuz'un senaryosunu yazdığı Birsel Film'in yapımcılığını üstlendiği Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz'in başrollerini paylaştığı günlük dizi Hıçkırık 1 ocak 2018'ten itibaren hafta içi her gün saat 15:00'da Kanal D ekranlarında.

Hıçkırık Dizisi Konusu

Kenan küçük yaşlarda ailesini yitirmiş yetimhanede yaşadığı acı dolu günlerden sonra İstanbul'un zengin iş adamlarından olan Azmi Karaoğlu ile yolları kesişmiştir. Azmi Bey Kenan'a sahip çıkmış ve onu kendisi gibi yetiştirmeye başlamıştır. Kenan Azmi Bey'in konağında yeni bir hayata başlamıştır. Azmi Bey'in evinde henüz çocuk yaşlarda tanışdığı kızı Nalan, Kenan'ın hayatını değiştiren asıl kişi olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş en yakın dostu sırdaşı haline gelmiştir. Fakat aradan geçen 15 yıl sonr bu yakınlık aşka dönüşür. 20'li yaşlara geldiklerinde birbirlerine delicesine aşıktırlar fakat itiraf edemezler. Kenan ve Nalan'ın hayatını alt üst eden çok tehlikeli bir adam olan İlhami olur.



Hıçkırık Dizisi Oyuncuları

Sezgi Sena Akay (Nalan Karaoğlu)

31 Ekim 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur. Zeytin Tepesi isimli diziyle oyunculuk hayatına ilk adımını atayan oyuncu Acı Aşk, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.

Barış Arda Hacıoğlu (Kenan Yılmaz)

20 Ağustos 1981 yılında İstanbul'a dünyaya gleen oyuncu İstanbul Üniversitesi Uluslararsı Ticaret ve Finans bölümü mezunudur. 1.88 boyunda ve 85 kiloda olan oyuncu Fitness ile ilgilenmektedir. 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılmış ve 2. olarak tamamlamıştır. Ali Ayşeyi Seviyor dizisinde Kerem karakteriyle lk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Şehrin Melekleri dizisinde Mirza'yı canlandırmıştır.



Nurseli İdiz (Perihan Karaoğlu)

6 Ekim 1960 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Geçmiş Bahar Mimozaları dizisiyle yaşamıştır. 1985 doğumlu Canan Elif İdiz isminde bir kızı bulunmaktadır. Son olarak İlişki Durumu Karışık dizisinde Mediha karakterine hayat vermiştir.

Selçuk Özer (Azmi Karaoğlu)

1 Ocak 1954 yılında Erzincan'da dünyaya gelen Selçuk Özercan yeşilçamın sevilen isimlerinden biri olmakla birlikte son dönemde Kurtlar Vadisi Pusu , Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır.



Meltem Pamirtan (Vasime)

1 Ocak 1977 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Aşk ve Cezai Parmaklıklar Ardında, Zeytin Dalı, Küçük Kıyamet ve Güllerin Savaşı gibi yapımlarda rol bulmuştur.

Kemal Okan Özkan (İlhami Tekin)

19 Eylül 108 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Sungurlar ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır.

Emre İğdemir (Engin Karaoğlu)

10 Şubat 1983'te Ankara'da hayata gözlerini açan yakışıklı oyuncu Yeditepe Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Deniz Yıldızı dizisinde rol bulmuştur.



Erdoğan Aydemir (Kutsi)

1 Ocak 1951 yılında Ankara'da hayata gözlerini açan usta oyuncu Antalya Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Fetih 1453, Kurt Kanunu, Meddah, Şefkat Tepe, Küçük Sırlar ve Ağlatan Dans gibi yapımlarda yer almıştır.

Tuğçe Baltalı (Hayat Çelik)

1990 yılında İzmir'de dünyaya gelmştir. Güzel ve genç oyuncu Kertenkele Yeniden Doğuş, Fi ve Sevdanın Bahçesi dizilerinde rol bulmuştur.

Ceylan Yılmaz (Aslı Tekin)

19 Eylül 1988 doğumlu olan Adana'da doğup büyüyen genç ve güzel oyuncu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarını tamamlamıştır. Bir Aşk Hikayesi, Van Gölü Canavarı ve Kara Bela yapımlarında rol bulmuştur.



Sibel Aytan (Selin Karaoğlu)

28 Şubat 1995 doğumlu genç oyuncu Asayiş Berkemal filminde rol almıştır.

Özge Akdeniz (Gonca Çelik)

Emin Gümüşkaya (Remzi)

10 Ocak 1948 yılında dünyaya gelen Devlet Konservatuarı mezunu usta oyuncu Çocuklar Duymasın dizisinde Seyyar Tayyar karakteriyle tanınmıştır. Hür Adam, Seksenler, Laz Vampir Tirakula, Bir Yusuf Masalı, Sebahat ve Melahat, Yeşil Deniz, Merdiven Baba gibi yapımlarda rol bulmuştur.

Rukiye Sarıdemir (Cemile)

Kübra Akın (Gülüm)

Anıl Kerimoğlu (Sinan)

Tevfik Aygün Hiçyılmaz (Burhan)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.