Çukur Yamaç Öldü Mü? Kim Vurdu?

Çukur muhteşem 4. sezon tanıtımında abisi tarafından vurulan Yamaç'ın yeni sezonda yer alıp almayacağı büyük merak konusu olsada izleyicilere sevindirici bir haberimiz var. Babasını öldürdüğünü öğrenen Cumali, Yamaç'ı kahveye çağırır ve kafana sıksaydın diğerek yaptığı şeye tepki gösterir. Yamaç'ın acılarıma son ver abi dediği o sahnede göğsüne 2 el kurşun yer ve yere yığılır. Devamını zaten sizlerde tahmin edebiliyorsunuzdur. Yamaç yeni sezonda tedavisinin hemen arkasından abisiyle barışışıp Erdenetler'in ipini çekmek için çalışmalara başlayacaklar...

Akın amcası Yama'ı ortadan kaldırmak için kurduğu plan tıkır tıkır işliyor ve Yamaç yolda hareket halindeyken Timsah ve adamları ile silah yağmuruna tutulan Yamaç aracın kontrolünü kaybederek yamaca doğru sürüyor ve bir ağaca çarparak durabiliyor.



Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İğnemli'nin diziden ayılıp ayrılmayacağı haberlerini merak eden izleyicilerimize güzel bir haberimiz var. Yamaç bu kaza/patlamadan bir şekilde kurtuluyor ancak senaryonun nasıl yazıldığına dair şimdilik hiç bir bilgimiz yok.

Ersoy'dan geldi sandığı mesajla buluşma yerine giden Yamaç kimliği belirsiz yeni bir karakter tarafından 2 el kurşun yarası ile yaralanıyor. Çeto'nun görüştüğü bu gizemli adamın kimliğide henüz bilinmiyor.

Yamaç kendisini hala Ersoy'un vurduğunu zannerdeken aldığı bu yara ile hayatta kalıp kalmayacağı soruları merak ediliyor. Başrol karakteri olan Yamaç Koçovalı ölmeyecek ancak dizide çok büyük bir denge değişikliğine doğru gidildiği konuşuluyor. Aras Bulut İğnemli dizide hikayesi bitmedi ve devam edecek... Merak edenler için Yamaç Ölmüyor...



Yamaç'ı kimin vurduğuna dair çeşitli ihtimaller var. Yeni sezonda Halil diye bir karakterin olabileceği, Aliço'nun olabileceği ve Baykal Bey'in olabileceği şeklinde bakalım kimlerin tahmini tutacak...

Muhteşem Yüzyıl dizisinde büyük çıkış yakalayan İynemli daha sonra Maral dizisinde Hazal Kaya ile birlikte başrolleri paylaşmıştı. Çağatay Ulusoy ile başrolleri paylaştığı İçerde dizisinde Mert karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuştu. Dizinin geçtiğimiz sezon final yapmasının ardından boşta kalan Aras Bulut İynemli Ay Yapım'ın 2017 - 2018 sezonu için hazırladığı Çukur isimli dizi projesininde başrol oynamayı kabul etti. Yakışıklı genç oyuncu Çukur dizisinde Yamaç karakteriyle karşımıza çıkıyor. Çukur'un son yayınlanan 9. bölüm 2. fragmanında Yamaç Serdar'ı köşeye kıstırıyor fakat Sena onu vurmasını istemiyor. Serdar silahını çekiyor ve o sırada silah patlıyor. Tahminlerimize göre vurulan Yamaç değil. Ya Serdar Sena'yı vurdu ya da Sena elindeki silahla Yamaç ateş edeceğini görüp Serdar'ı öldürdü.

Aras Bulut İynemli (Yamaç)

25 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi'nden uçak mühendisi mezunudur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete Akarasu karakteriyle tanınmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Beyazıd karakteriyle çok konuşulmuştur. Oyuncu son olarak Maral dizisinde Hazal Kaya ile başrol oynamştır. İçerde dizisinde Mert karakteriyle kariyerinin en parlak dönemini yaşamıştır.

 



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.