İçerde Sarp Ölecek Mi?

İçerde'nin 12 haziran akşamı yayınlanan 38. bölümün son sahnesinde Sarp ve Mert bu defa Celal'in tuzağına düşmüşlerdir. Hem Sarp hemde Mert artık açığa çıkmış ikiside içerde değildir. Celal mutlu aileyi daha birbirlerine doyamadan ayırmaya kararlıdır. Mert'e bir ders vermek isteyen Celal onu tekrar kazanabilmek için tüm ailesini öldürmeyi seçer. Celal ilk olarak elinde tuttuğu Sarp'ı öldürmekle başlayacaktır. Celal Sarp'ın kafasına silahı dayar. Mert Sarp'ı öldürmemesi için ikna etmeye çalışır. Sarp'ın ölüp ölmeyeceği konusunda net bir bilgi veremiyoruz fakat dizinin son bölümlerinde Sarp'ın senaryo gereği ölerek ayrılacağını Mert'in ise onun intikamını alarak Celal'i bitireceğini duymuştuk. Bu senaryo gerçekleşir mi? biinmez ama Celal'in ölmesi için birinden birinin ölmesi mutlak görünüyor. Sarp bu bölümde ölebiir.

Ay Yapım imzalı 2016 - 2017 sezonunun bomba dizisi İçerde'nin başrolü için Çağatay Ulusoy ile anlaşıldı. Yakışıklı oyuncu Ulusoy son olarak Medcezir dizisinde rol oynamış ve büyük beğeni toplamıştı. Ulusoy dizide Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral ile başrolleri paylaşıyor. Yıllar önce birbirinden ayrılan iki kardeşten birini yani (Sarp) karakterini canlandırıyor. Çağatay Ulusoy dizide Polis Akademisi'ni bitirmek üzereyken kirli oyunları ortaya çıkan daha sonra hapse girip çıkan ve kötü adamların en güvenilir ismi haline gelen köstebek'i canlandırıyor.  



Çağatay Ulusoy (Sarp)

Son oynadığı dizisi Medcezir'de Yaman olarak tanıdığımız yakışıklı oyuncu yeni dizisindede Genç kitleye hitap edecek. Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 İstanbul Doğumludur. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasından birinci olduktan sonra star olmuştur. 2011 yılında rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisiylede Halk tarfından tanınmış ve sevilmiştir. Geçtiğimiz aylarda Delibal filmiyle herkes tarafından büyük ilgi görmüştür. Ayrıca Delibal filminde söylediği Uyu Aşkım şarkısıyla da en çok dinlenen şarkılar arasına girmeyi başardı.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.