İçerde Sarp Ve Mert Kardeş Olduklarını Ne Zaman Nasıl Öğrendiler?

İçerde'nin 22 mayıs pazartesi akşamı yayınlanan 35. bölümünde şok gelişmeler yaşanmıştı. 35. bölümün son final sahnesinde herkesin dört gözle beklediği o sahne gerçekleşti. Dizinin başından beri kardeş olduklarından habersiz olan Mert ve Sarp sonunda gerçekleri öğrendiler. Dizisinin yayınlanan son bölümün son sahnesinde yine bir ters köşe yapıldı herkes Coşkun'un öldüğünü zannederken Mert ve Sarp'ın kardeş olduklarını öğrendikleri ortaya çıktı ve bu işin arkasında Coşkun'un da parmağı olduğu ve yaşadığı öğrenildi. Peki Mert ve Sarp kardeş olduklarını ne zaman öğrendi? Mert telefonla konuşurken Celal Baba'ya oyun mu oynadı? Yoksa bütün yaşananlar dizinin başından beri bir oyunmuydu? İki kardeş başından beri içerde olduklarını biliyorlarmıydı? Bunu kestirmek oldukça güç ama tahminimize göre 35. bölümde Sarp Coşkun'u bulmuş olmalı ve bu oyunu kurmuş olmalı diye düşünüyoruz. 

Benim düşünceme gelince açıkcası İçerde'nin 35. bölüm final sahnesi hayal kırıklığı oldu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 34. bölümün final sahnesi bile o kadar duygusaldı ki bu hafta daha duygusal bir son beklerdik. Özellikle dizinin başından beri dört gözle iki kardeşin kavuşmasını bekleyen izleyicileri aynı benim gibi bu final sahnesi hayal kırıklığı yaşatmış olmalı.



Sizlerinde İçerde'nin 35. bölüm final sahnesi için görüşlerinizi bekliyoruz. Sizin düşünceleriniz nelerdir, yorumlarınızı alt kısımdan paylaşabilirsiniz.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.