İnsanlık Suçu Suna Kimdir?

Güzel Köylü dizisiyle ünlenen Gizem Karaca'nın yeni dizisi belli oldu. Star tv ekranlarında yakın zamanda yayınlanmaya başlayan İçimdeki Fırtına dizisinde başrolde yer alan oyuncu yapımın reytinglerde başarısız olması sonucunda dizinin erken final yapmasıyla birlikte boşta kaldı. 

içimdeki fırtına deniz kimdir gizem karaca



Gençlerin çok sevdiği bir oyuncu olan Gizem Karaca'nın uzun zamandır yeni projesi merakla bekleniyordu. Güzel oyuncunu yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu ve hayranlarını mutlu etti. Son olarak Kara Sevda'da Mercan karakteriyle izlediğimiz Gizem Karaca yeni dizisi İnsanlık Suçu'nda Elizabeth Taylor'un hayat verdiği Angela isimli zengin kadını yani Suna karakterini canlandıracak.

Gizem Karaca (Suna)

7 Eylül 1992 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyuncu boş zamanlarında mankenlik yapmaktadır. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Ailenin tek kızı çocuğu olmakla birlikte çocukluğunu Kanada'da geçirmiştir. İstanbul Üniversitesi Fransız dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Eve Düşen Yıldırım, Emir'in Yolu, Benim Hala Umudum Var ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.