İçimdeki Fırtına Dizisi Oyuncuları

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizinin ismi İçimdeki Fırtına olarak açıklandı. İçimdeki Fırtına isimli dizinin başrollerinde Yusuf Çim, Gizem Karaca. Merve Boluğur ve Hatice Arslan yer alıyor. Aslan Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturuyor, senaristliğini ise İpek Kadılar üstleniyor. 

İçimdeki Fırtına Konusu;

Küçüklüklerini birlikte dayanışma içerisinde sırt sırta vererek geçiren iki kız kardeşin zamanla birbirlerine düşman olma hikayesini ele alıyor, beklenmedik olayların gerçekleşmesi, sırların ortaya çıkmasıyla konu farklı yerlere uzanıyor. Birbirlerinin huylarını, niteliklerini ve zaaflarını bilen iki kardeş birbirlerini en can alıcı yerinden vurmak için aralarında gizli savaşlar verecek. Yaşadıkları bu savaş oysa ki her ikisininde geçmişten gelen yaralarını açacak ve sadece ikisi arasında da kalmayacak daha da büyüyecektir. Kontrolden çıkan hesaplaşmalar devreye girdikçe iki kardeş birbirlerini yakmakla birlikte hareket etmek arasında gidip geleceklerdir.



İçimdeki Fırtına Oyuncuları;

Yusuf Çim; (Emre)

Gizem Karaca; (Deniz Kara)

7 Eylül 1992 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyuncu boş zamanlarında mankenlik yapmaktadır. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Ailenin tek kızı çocuğu olmakla birlikte çocukluğunu Kanada'da geçirmiştir. İstanbul Üniversitesi Fransız dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Eve Düşen Yıldırım, Emir'in Yolu, Benim Hala Umudum Var ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır.

unutsam sevmeyi gizem karaca kimdir

Merve Boluğur; (Ezgi Kara)

Hatice Aslan; (Perihan Bademli)

20 Şubat 1962 Sivas doğumlu deneyimli oyuncu Ferhunde Hanımlar, En Son babalar Duyar dizilerindeki performansı ve daha sonra Üç Maymun filmindeki performansı ile tanınmaktadır. Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Kınalı Kar, Hürrem Sultan, Güzel Günler, Lale Devri, Bugünün Saraylısı, Ayrılsak Da Beraberiz ve Mayıs Kraliçesi gibi dizilerde rol bulmuştur.



unutsam sevmeyi hatice aslan kimdir

Burak Yamantürk (Fırat Ateş Hazar)

14 Eylül 1980 Sivas doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Ayhan Hanım dizisinde Fahriye Evcen ile başrol oynamıştır. Veda, Tatar Ramazan, Yasak ve Hayat Yolunda dizilerinde rol oynamıştır.

unutsam sevmeyi burak yamantürk kimdir

Levent Can (Selim Kara)

1971 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda eğitim almıştır. Aile Bağları dizisiyle televizyon dünyasına giriş yapmıştır. 1.79 boyunda 75 kiloda olan başak burcu oyuncu Kavak Yelleri, Emret Komutanım, Ezel, Hicran Yarası, Son ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol almıştır.

unutsam sevmeyi levent can kimdir



Servet Pandur (Nermin Kara)

27 Mart 1970 İzmir Bergama doğumlu başarılı oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir Varmış Bir Yokmuş, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Aşk ve Yılanların Öcü gibi dizilerde rol almıştır.

unutsam sevmeyi servet pandur kimdir

Alper Kut (Rasim Çolak)

Burak Can (Ozan Kara)

21 Aralık 1991 İstanbul doğumlu genç yetenekli oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Burak karakterine hayat vermiştir. Al Yazmalım ve Yılanların Öcü oynadığı diğer dizilerdir.

unutsam sevmeyi burak can kimdir

Tarık Papuççuoğlu (Nusret Deran)

14 Ocak 1949 İstanbul doğumlu usta oyuncu Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. İkinci Bahar dizisinde rol oynadığı Kebapcı Vakkas karakteriyle tanınmıştır. Avrupa Avrupa, Hayat Bilgisi, Yerden Yüksek, Kadim Dostum gibi dizilerde rol almıştır.

içimdeki fırtına tarık papuççuoğlu kimdir



Bilge Şen (Gülten)

1944 İzmir Ödemiş doğumlu usta oyuncu 1979 yılında devlet tiyatrosuna katılmış Ankara ve İstanbul'da sahne almıştır. Herry Poter ve Felsefe Taşı filminde türkçe seslendirme yapmıştır. Eşref Saati, Babam ve Oğlum, Böyle Bitmesin, Aramızda Kalsın, İnadına Aşk ve Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol oynamıştır. 

içimdeki fırtına bilge şen kimdir

Cenk Tunalı (Mustafa)

8 Eylül 1978 doğumlu yetenekli oyuncu Yedi Numara dizisindeki Deniz karakteriyle tanınmaktadır.

içimdeki fırtına cenk tunalı kimdir

Hazal Şenel (Yeşim)

18 Ağustos 1992 doğumlu güzel oyuncu paten, yüzme ve bale gibi sporlarla ilgilenmektedir. Bir zamanlar atv ekranlarında yayınlanan Selena dizisinde Kıvılcım Aykar karakteriyle tanınmıştır. Daha sonra Türk Malı ve Pis Yedili dizilerinde rol bulmuştur.

içimdeki fırtına hazal şenel kimdir



Ceren Şekercioğlu (Ayla)

1983 İstanbul Kadıköy doğumlu yetenekli oyuncu terazi burcudur. Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon bölümü mezunu olan 34 yaşındaki oyuncu 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Emir Benderlioğlu ile evlenmiştir. Nur isminde bir kızı bulunmaktadır. Ekmek Teknesi, Parmaklıklar Ardında, Geniş Aile, Kertenkele gibi dizilerde rol almıştır.

içimdeki fırtına ayça kimdir

Ayşegül Cengiz Akman (Sibel)

1974 Antalya doğumlu sinema ve dizi oyuncusu olan Ayşegül Cengiz Akman yönetmenliğiyle de tanınmaktadır. 1999 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Merhamet, Aşkın Kanunu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Analar ve Anneler gibi dizilerde rol almıştır.

içimdeki fırtına sibel kimdir

Aylin Arasıl (Şükran)

5 Nisan 1970 İstanbul doğumlu türk manken ve aynı zamanda oyuncudur. Marmara Üniversitesi Fransızca bölümünden mezun olmuştur. Üvey Baba, Çiçek Taksi ve Unutulmaz gibi dizilerde rol almıştır.

içimdeki fırtına şükran kimdir

Nihan Okutucu (Elif Deran)

Nusret Bey'in kaybolan Torunu.. Deniz onun yerine geçer.

İstanbul doğumlu 33 yaşındaki başarılı oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Kuzey Güney dizisinde Ferhat'ın kızını canlandırmıştır. Ezo Gelin, Ayrılık, Beşinci Boyut, Mor Menekşeler ve Yedi Numara rol aldığı diğer dizilerdir.

içimdeki fırtına nihan okutucu kimdir

Nazmi Kırık (Şükrü)

1976 Diyarbakır doğumlu başarılı oyuncu ilkokul öğrenimini tamamladıktan sonra oyunculuk kurslarına başlamıştır. Mezopotamya Kültür Merkezi Diyarbakır şubesinde oyunculuk eğitimi almıştır. 1.79 ve 76 kiloda olan Nazmi Kırık Ankara'nın Dikmeni ve Kehribar gibi dizilerde rol almıştır.

içimdeki fırtına nazmi kırık kimdir

Gürsu Gür (Tarık)

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Annem, Benim Annem Bir Melek, Yaprak Dökümü, Hanımın Çiftliği, 20 Dakika, Firar, Serçe Sarayı gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Gamsız Hayat dizisinde Halil karakterini canlandırmıştır.

içimdeki fırtına gürsu gür kimdir

Poyraz Ateş Hatkenli (Kerem)

içimdeki fırtına kerem kimdir

Ali Yoğurtçuoğlu (Ender Beyaz)

içimdeki fırtına ender beyaz kimdir

Murat Ormıyak (Selman)

içimdeki fırtına selman kimdir

Ali Yoğurtçuoğlu (Emre'nin Arkadaşı)

Emre Erçil (Fiko - Fikret)

Erol Aydın (Hilmi)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.