İki Yalancı Dizisi Oyuncu Listesi

Dizileriyle beğeni kazanan başarılı yapımcı Gani Müjde'den yeni bir dizi projesi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hayal ve Gerçek, Sil Baştan, Ankara’nın Dikmeni, Harem, İlişki Durumu: Evli ve son olarak Hayat Bazen Tatlıdır gibi projelerin yapımcılığını yapan Gani Müjde yeni projesinin müjdesini sosyal medyadan verdi. 2017 - 2018 yeni sezonunda son olarak O Hayat Benim dizisinde devleşen yetenek Keremcem ve daha çok Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla gündemde olan Yağmur Tanrısevsin'i aynı projede buluşturan İki Yalancı isimli yeni dizinin çekimleri yaz aylarında başlayacak.Eda Toksöz'ün yönetmenliğini yaptığı Romantik - komedi olarak tahmin edilen dizinin temmuz ayında kanal d ekranlarında olması bekleniyor.

İki Yalancı Dizisi Konusu

Evlilik hayal ettiği çocukluk aşkı tarafından terk edilen Serkan ve işinden atılarak evdeki baskıdan kurtulmak isteyen Duygu her ikisi de birbirinden habersiz Bodrum'a doğru yol alırlar. Yaşadıkları hayattan ve zengin olmanın yollarını arayan arkadaşlarının ısrarlarıyla kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili tutulacakları aşk ateşinden habersizdirler. Söyledikleri yalanlar sonucunda ayrılmak durumda kalana kadar tozpembe görünen bu aşk, imkansız bir sevda dönüşerek Sevda ve Duygu'yu ayırır. Ta ki zaman akıp gittiğinde başka zamanda başka yerde karşılaşana kadar.



İki Yalancı Dİzisi Oyuncuları

Keremcem (Serkan)

28 Aralık 1977 Muğla doğumlu oyuncu 1.82 boyunda ve 74 kilodadır. Oğlak burcu olan oyuncu Ege Üniversitesi Uuslararası İlişkiler bölümü mezunudur. Seda Güven'le bir süre evli kalmış fakat uzun sürmeyip boşanmıştır. Şuan oyuncunun sevgilisi veya ilişkisi bulunmamaktadır. O Hayat Benim dizisinde başrolde yer alarak gönüllere taht kurmuştur.

iki yalancı keremcem kimdir



Yağmur Tanrısevsin (Duygu)

24 ağustos 1990 Mersin doğumlu 25 yaşındaki güzel oyuncu Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Güneşi BeklerkenAdını Feriha KoydumKaçak gibi dizilerde oynamış bunların yanı sıra Aşk Ağlatır ve The tragedy gibi filmlerde rol almıştır. Tanrısevsin son olarak Mayıs Kraliçesi dizisinde başrol oynamış fakat dizisi uzun sürmemişti. Yağmur Tanrısevsin şu sıralar Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla gündemde.

yağmur tanrısevsin yeni dizi iki yabancı

Serhan Arslan (Naci)

15 Ocak 1981 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi felsefe bölümü mezunudur. Hayat Bilgisi dizisiyle tanınmaya başlamış olan genç oyuncu Cennet Mahallesi Emret Komutanım, Elveda Rumeli ve Yahçi Cazibe gibi dizilerle çıkışını sürdürmüştür.



iki yalancı serhan arslan kimdir

Hazal Şenel (Burcu)

 

Tuna Arman (Gülsüm)

iki yalancı tuna arman kimdir

Koray Erkök (Cenk)



4 Ocak 1986 İstanbul doğumlu oyuncu 1.77 boyuna ve 73 kilodadır. Mavi gözleriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu aynı zmaanda müzisyenlik de yapmaktadır. Genç oyuncuyu Deniz Yıldızı dizisinde tanımıştık.

iki yalancı cenk kimdir

Ahmet Kayakesen (Alp)

27 Eylül 1988 İzmir doğumlu oyuncu 1.84 boyunda ve 72 kilodadır. Ela gözleri ve yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Çılgın Dersane 3, Kocamın Ailesi, Hanım Köylü ve Kertenkele gibi dizilerde yer almıştır.

iki yalancı alp kimdir

Şebnem Gürsoy (Melike)



26 Haziran 1964 Ankara doğumlu usta oyuncu Hacettepe Üniversitesi sosyoloji bölümüne girmiş fakat evlilik nedeniyle okulunu tamamlayamamıştır. Sıdıka, Dostlar Plajı, Bizim Evin Halleri, Hayat Devam Ediyor gibi dizilerde rol almıştır.

iki yalancı melike kimdir

Aykut İspir (Burhan)

32 yaşında Samsun doğumlu olan oyuncu Düşevi Oyuncuları tiyatrolarında 1 yıl kadar tiyatro eğitimi almıştır. Haliç Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır.  Sevdaluk dizisinde rol almıştır.

iki yalancı burhan kimdir

Rahmi Dilligil (Cemil)

8 Ekim 1956 Antalya doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. İki defa evlilik yaşamış ve bu evliliklerden Tuna isminde bir oğlu bulunmaktadır. Aşk Yakar, Destere, Av mevsimi, Bitmeyen Şarkı, Yedi Güzel Adam gibi projelerde yer almıştır.

iki yalancı cemil kimdir

Pınar Karaman (Esra)

İlsu Olcahan Kubak (Aslı)

Selçuk Sazak (Mümtaz)

Atilla Yiğit (Rıfkı)iki yalanci rıfkı kimdir

Cihangir Şeşen (Rıdvan)

iki yalancı rıdvan kimdir

Çınar Kaan Şimşek (Emir)

iki yalancı emir kimdir

İnci Şen (Merhamet)

Erol Aydın (Mehmet)

İki Yalancı Dizisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.