İkisini De Sevdim Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Burak Serdar Şanal Amine Gülşe ve deneyimli oyuncu Erhan Yazıcıoğlu'nun başrollerini paylaşacağı İkisini De Sevdim atv ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Erler Film'in yapımcılığını yaptığı yeni dizinin çekimleri başladı engellerle dolu bir aşk hikayesinin anlatıldığı İkisini De Sevdim'in yönetmenliğini Cem Tabak üstlenirken senaryosunu ise Muharrem Buhara ve Özlem Atasoy yazıyor. İkisini De Sevdim 27 nisan perşembe akşamı saat 20:00'da ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

İkisini De Sevdim Dizisi Konusu

Gazetecilik mesleğinde yükselmek isteyen Suna idealist bir gazeteci olarak karşımıza çıkıyor. Suna'nın nişanlısı Hasan'ın asıl dedi ise paradır. Suna zengin ve itibarlı Karacabey ailesinin büyük oğullarının kirli işler çevirdiğini duyar bunun üzerine aileyi yakın tabike alır. Suna bu takip sırasında Hasan'ın Karacabey ailesinden Ezra ile ilgisini öğrenir. Murat ise Karacabeyler'in en dürüst erkeğidir. Ferhat Suna'yı kendileri için bir tehdit olarak görmektedir. Uğur Haım ve Afet Hanım ise iki kardeş arasında çıkmazda kalır. Murat, Suna ve Hasan arasındaki aşk üçgeninde entrikalar peş peşe gelecektir.



İkisini De Sevdim Dizisi Oyuncuları

Amine Gülşe (Suna Yıldırım)

30 Nisan 1993 İsveç doğumlu genç oyuncu ve manken olan Amine Gülşe 2014 yılında Miss Türkey güzeli olmuştur. Yeşil göz rengi ve kestane saç rengi ile dikkatleri üzerine çeken Güle 1.78 boyunda ve 55 kilodadır. Asla Vazgeçmem dizisinde Nur Kozan karakterine hayat vermiştir.

ikisini de sevdim amine gülşe kimdir

Burak Serdar Şanal (Murat Karacabey)

1988 istanbul doğumlu yakışıklı oyuncu Maltepe Üniversinde drama eğitimi almıştır. İlk olarak oyunculuk kariyerine Küçük Kadınlar dizisinde Koray karakteriyle başlamıştır. Avrupa Avrupa dizisinde Can karakteriyle ilgi odağı olmuştur. Yeşil Deniz dizisinde İsmail karakteriyle herkes tarafından tanınmıştır. Daha sonra Rüzgarın Kalbi dizisinde başrol oynayan Şanal istediği çıkışı yakalayamamıştır. Yeşil Deniz dizisinde rol arkadaşı olan Merve Akkaya ile 2016 yılında nişanlanmıştır.



ikisini de sevdim burak serdar şanal kimdir

Mehmet Mehmedof (Hasan)

ikisini de sevdim hasan kimdir

Erhan Yazıcıoğlu (Demir Karacabey)

1951 İstanbul doğumlu usta oyuncu İstanbul Şehir Tiyatroları'nda figüran olarak yer aldı. Mavi Mavi, Kısık Ateşte 15 Dakika, Kayıp ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır. 

ikisini de sevdim erhan yazıcıoğlu kimdir

Oktay Gürsoy (Ferhat Karacabey)

1 Ocak 1984 Ankara doğumlu oyuncu Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı tiyatro bölüm mezunudur. Dila Hanım, Aşk ve Ceza, Canım Ailem ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştır.



ikisini de sevdim ferhat kimdir gerçek ismi

Hande Kaptan (Ezra Karacabey)

1 mart 1985 doğumlu oyuncu Ankara'da doğup büyümüştür. Oğlak burcu oyuncu 56 kiloda ve 1.74 boyundadır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi mezunudur. Behzat Ç dizisinde Aslı karakterine hayat vermiştir. Akasya Durağı dizisinde Songül, Benim İçin Üzülme Filiz ve son olarak Yılanların Öcü dizisinde Şerif karakteni canlandırmıştır.

ikisini de sevdim ezra kimdir gerçek ismi

Ayşegül İşsever

20 Eylül 1962 Ankara doğumlu oyuncu başak burcudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Kadın İsterse, Adını Feriha Koydum, Diriliş Ertuğrul, Yaz'ın Öyküsü ve Hayatımın Aşkı gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Görümce filminde izleyici karşısına çıkmıştı.

ikisini de sevdim ayşegül işsever kimdir

Volkan Ünal

15 Ocak 1968 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi Pusu, Adanalı ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol bulmuştur.



ikisini de sevdim volkan ünal kimdir

Nihan Tarhan

25 Eylül 1986 Bursa doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunudur. Hom Ofis, Boynu Bükükler, Babam Sınıfta Kaldı ve Yılanların Öcü gibi dizilerde rol bulmuştur.

ikisini de sevdim nihan tarhan kimdir

Merve Erdoğan

22 Haziran 1991 Niğde doğumlu oyuncu Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümü mezunduur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'de oyunculuk eğitimi almıştır. Bücür Cadı dizisinde başrol olarak tanınmıştır. Arka Sıradakiler, Bir Ömür Yetmez ve Sevdaluk gibi dizilerde rol almıştır.



ikisini de sevdim merve erdoğan kimdir

Dilek Güven

ikisini de sevdim dilek güven kimdir

İkisini De Sevdim Dizi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.