İlk Öpücük Filmi Oyuncuları Konusu

Fox tv ekranlarında geçtiğimiz yaz aylarında Kiraz Mevsimi dizisiyle ün kazanan Özge Gürel, Murat Yıldırım'la biraraya geldi. Özge Gürel ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı İlk Ölücük filminin çekimlerine Bursa'da start verildi. Murat Onbul'un çekimlerini üstlendiği Çağlar Yurt'un kaleminden çıkan filmde kasabanın en güzel öğretmeni Bahar ile çapkın genç Hakan arasında filizlenen aşk vizyona taşınıyor. İlk Öpücük filmi sohbahar aylarında vizyona girmesi bekleniyor. İlk Öpücük 2017 yılının sonbahar aylarında vizyonda...

İlk Öpücük Film Fragmanı



İlk Öpücük Filmi Konusu

Kasabanın güzel öğretmeni Bahar ve karizmatik genci Hakan arasındaki tutkulu aşkı anlatıyor.

İlk Öpücük Filmi Oyuncuları

Özge Gürel (Bahar)

5 Şubat İstanbul doğumlu 30 yaşındaki güzel oyuncu Beykent Üniversitesi'ndeki eğitimini yarıda bırakmıştır. Kızım Nerede dizisiyle televizyon dünyasına ilk adımını atmıştır. Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir gibi dizilerde rol almıştır. Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakteri ile tanınmıştır. Son olarak Yıldızlar Şahidim dizisinde Haziran karakterine hayat vermiştir.



ilk öpücük filmi bahar karakteri gerçek ismi

Murat Yıldırım (Hakan)

13 Nisan Konya doğumlu 37 yaşındaki oyuncu 2008 - 2014 yılları arasında Burçin Terzioğlu ile evlilik yaşamıştır. 2016 yılında İmane Elbani ile yeni bir evliliğe adım atmıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunudur. Aşk ve Ceza, Asi, Suskunlar ve Gecenin Kraliçesi gibi dizilerde rol almıştır. 2017 şubat ayı itibariyle Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu yapmaktadır.

ilk öpücük filmi hakan gerçek ismi karakteri

Cezmi Baskın



Beyti Engin

Sadi Celil Cengiz

Gamze Karaduman



Birsen Dürülü

Hakan Akın

Erol Aksoy



Hayrettin

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.