İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Pastel Film'in yapımcılığını yaptığı Can Sinan'ın senaryosunu yazdığı, Barış Yöş'ün yönetmenliğini üstlendiği Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan, Deniz Uğur, Cankat Aydos, Cansu Dağdelen ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin rol aldığı İnsanlık Suçu çok yakında Kanal D ekranlarında...

İnsanlık Suçu Dizisi Konusu

Adana'nın fakir mahallerinden birinde dünyaya gelen Cemal bir lokantada garsonluk yaparak ailesini geçindirmeye çalışır. Kendisine hep bir çıkış yolu arayan Cemal'in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da kötüye gitmiştir. Bu acı olayın hayatını tamamen değiştireceğinin henüz farkına varmamıştır. Varlıklı bir ailenin akrabası olduğunu öğrenen Cemal için yaşadıkları büyük bir hayal kırıklığı yaratır. Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Sami Gökdemir'in ortaya çıkıp yeğenine zenginlikten pay vermek istemesi Cemal'de kafa karışıklığına sebep olur. Annesi Hülya yılların verdiği hüsran, kapanmayan yaraları sebebiyle oğlunu Sami'den ve çevresinden uzaklaştırmak ister. Fakat Cemal çoktan geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Annesinin engellemelerine rağmen Cemal amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalmıştır.İstanbul'da yepyeni bir dünyaya ilk adımını atan Cemal Gökdemir ailesine kendisini kanıtlamaya çalışırken kuzeniyle nişanlı olan Suna'ya aşık olur ve bambaşka hayallere dalar.



İnsanlık Suçu Dİzisi Oyuncuları

Gizem Karaca (Suna Değirmenci)

7 Eylül 1992 doğum oyuncu aynı zamanda mankendir. Annesi Münevver Karaca ve babası Cüneyt Karaca'dır. Genç oyuncunun çocukluğu Abd ve Kanada'da geçmiştir. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Eve Düşen Yıldırım, Emir'in Yolu, Benim Hala Umudum Var ve son olarak Güzel Köylü dizisinde rol almıştır.​

Kaan Yıldırım (Cemal Gökdemir)

24 Aralık 1986 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu Üniversiteyi yurtdışında Londra Branel Üniversitesi'nde pazarlama bölümü bitirmiştir. Okulunu bitirdikten sonra tekrar İstanbul'a dönen yetenekli oyuncu dizi sektörüne atılmıştır. Yıldırım 1.80 boyunda ve 72 kilodadır. Kayıp dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atan Kaan Yıldırım'ın yıldızı Ulan İstanbul dizisinde parlamıştır. Ulan İstanbul dizisinde Ferdi karakterine hayat vermiştir. Son olarak yaz aylarında yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde hayat arkadaşı Ezgi Eyüboğlu ile başrol oynamıştır. Daha sonra Kalbim Yangın Yeri isimli dizide başrolde yer almıştır.



Melike İpek Yalova (Cevher Akışık)

1 Ocak 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Hayat şarkısı ve son olarak Çember dizilerinde rol almıştır.

Serkay Tütüncü (Gökhan Gökdemir)

7 Şubat 1991 yılında İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya gelen Serkan Tütüncü 1.88 boyunda ve 76 kilodadır. Göz rengi kahverengi, saç rengi ise sarıdır. İzmir Üniversitesinde Besyo okuyan oyuncu bekardır ve şuan için tanınmış bir sevgilisi bulunmamaktadır. 2016 yılında Survivor Gönüllüler takımında yarışarak tanınmaya başlamıştır.



Laçin Ceylan (Hülya Gökdemir)

51 yaşındaki İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Hacettepe Üniversitesi mezunudur. Hatırla Sevgili dizisinde Sevgim karakteriyle tanınmıştır. Gönülçelen, Galip Derviş, Benim Hala Umudum var ve Çilek Kokusu gibi dizilerde rol almıştır. Oyuncu son olarak Delibal filminde kendini göstermiştir.

Deniz Uğur (Emel Gökdemir)

17 Ekim 1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum, Bu Son Olsun, Aşk Zamanı, Kara Kutu, Bir Deli Sevda ve Hep Yek 2 gibi yapımlarda rol almıştır.

Cankat Aydos (Selim Durak)

12 Arlaık Ankara doğumlu 23 yaşındaki genç oyuncu 1.80 boyunda ve 71 kilodadır. Yay burcu olan Aydos Seçlük Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Ela gözleri ve koyu kumral saçlarıyla dikkatleri çekmektedir. Maral, Behzat Ç, Emanet ve Arkadaşlar İyidir gibi dizilerde rol almıştır.



Cansu Dağdelen (Esra Gökdemir)

1987 Gaziantep doğumlu genç oyuncu 1.64 boyunda ve 54 kilodadır. Ten rengi buğday, göz rengi kahverengi, saç rengi kahverengidir. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunudur. İki Yaka Bir İsmail ve Kalbim Seni Seçti dizilerinde rol almıştır.
 

Ahmet Mümtaz Taylan (Sami Gökdemir)

12 Eylül 1965 Ankara doğumlu başarılı oyuncu aynı zamanda yönetmenlikte yapmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Leyla İle Mecnun dizisinde oynadığı İskender rolü ile tanınmıştır. Ayçin İnci ile evlilikleri bulunmaktadır.

Ozan Güler

1991 yılında Sivas'ta dünyaya gelen yakışıklı oyuncu 2012 yılında yapılan Best Model Of Turky yarışmasına 3. olmuştur. Daha sonra Çılgın Dersane 3 filminde rol almıştır. 1.89 boyunda ve 82 kiloda olan oyuncu O Hayat Benim'de Arda karakteriyle tanınmıştır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.