Dip Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Poyraz Karayel dizisiyle akıllara kazanan performansıyla aranılan oyunculardan biri haline gelen İlker Kaleli'nin yeni dizisi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Puhutv'de yayınlanmak üzere hazırlanan yeni yılda ismi şimdilik İntiharcı olarak açıklanan yapımın hazırlıkları sürüyor. Fi dizisi ile sektöre iyi bir giriş yapan PuhuTv özgün hikaye ve senaryosuyla yine 2018 sezonuna damga vurmayı planlıyor. Bodrum Masalı ve Meryem gibi dizilerde imzası bulunan Başar Başaran ve Emre Özdür diziyi yazıyor. Diğer yandan İlker Kaleli'ye partner arayışları sürüyor. Yayınlanmaya başladığı ilk sezonu 60 dakikalık 13 bölümden oluşacak olan Dip isimli yeni dizi projesi 2018 yılında izleyicileriyle buluşacak. Dizinin yönetmenliği için Altan Dönmez'le anlaşmaya varıldı.

Dip Dizisi Konusu

Henüz dizinin konusuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.



Dip Dizisi Oyuncuları

İlker Kaleli (Sahir)

5 Mart 1984 İstanbul doğumlu olan oyuncu balık burcudur. 1.77 boyunda olmakla birlikte 67 kiloda fit fiziğiyle dikkatleri çekmektedir. Göz rengi farkılı olarak ela'dır. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünde eğitimini tamamlamıştır. İlk olarak 16 yaşında Coca Cola reklamıyla reklam yüzü olmuş ve ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Londra'da bir süre müzikle uğraşmıış Türkiye'den gelen Son dizisi teklifi üzerine oyuncu olmaya karar vermiştir. Kayıp Şehir dizisinde Gökçe Bahadır'la başrolleri paylaşmıştır. poyraz Karakyel dizisinde ekranların vazgeçilmez ismi haline gelmiştir. Sevgilisi kim sorusuna gelirsek, Poyraz Karayel'de rol arkadaşı olan Burçin Terzioğlu'dur.

Neslihan Atagül (Bilge)

20 Ağustos 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Erberk Akansı'na kayıtlı olarak çalışmaktadır. Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Yaprak Dökümü'nde Deniz karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 2016 yılında Kadir Doğulu ile evlenmiştir. Kalbim Seni Seçti, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye ve Kara Sevda gibi yapımlarda rol almıştır.



Berrak Tüzünataç

2 Kasım 1984 Yalova doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Elveda Rumeli, Ezel, Son, Muhteşem Yüzyıl ve Filinta gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Fi Çi Pi dizisinde yer bulmuştur.

Olgun Toker

2 Mart 1986 Mersin doğumlu genç oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. İlk olarak Saklı Hikayeler filminde kamera karşısına geçmiştir. 1.80 boyunda ve 86 kilodadır. Benim Adım Gültepe, Şeref Meselesi, Hükümet Kadın 2, Düğün Dernek, Karadayı gibi projelerde yer almıştır. Son olarak Hayat Şarkısı dizisinde başarılı bir performans sergilemiştir.



Bülent Emin Yarar

1 ocak 1961 yılında Ankara'da hayata gözlerini açan başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. 5 sezon kadar Arka Sıradakiler dizisinde rol oynayan oyuncu Kemal Hoca karakteriyle tanınmıştır. Zincirbozan, Güneşin Oğlu, Öğretmen Kemal, Kalbim 4 Mevsim, 20 Dakika, Yunus Emre Aşıkın Sesi ve Geçmiş gibi yapımlarda rol almıştır.

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.