İsimsizler Dizisi Yeni Sezon Oyuncuları Kimler?


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Es Film ile Barakuda Film ortak yapımı olan İsimsizler'in yönetmenliğini Filinta dizisinden tanıığımız Osman Kaya gerçekleştirecek. Dizinin senaryosunu Mustafa Burak Doğru, Serkan Birlik, Ayça Mutlugöl ve Hale Çalap yazıyor. Kanal D ekranlarında 27 mart pazartesi akşamı itibariyle yayınlanmaya başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Güneş,  Algı Eke, Bülent Alkış, Musab Ekici, Volkan Keskin, Sedat Mert, İlayda Çevik ve Çağkan Çulha gibi isimler bulunuyor.

İsimsizler Konusu;

Fatih hem başarılı hemde genç gelecek için umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin yurt dışı temsilcilerinden birine atanmış ve tam görevine başlayacakken Virankaya'dan gelen acı haberle uyanır. Kötü haber şudur ki Virankaya Kaymakamı şehit edilir. Fatih Başkan'ın da onayını alarak onun yerine Kaymakam olmak ister. Ülkesi için masa başında gönlü rahat bir iş yapmaktansa ateş altında olmayı risk almayı tercih eder. Yüreği vatan sevgisiyle dolu olan genç adamı devletini ana babası gibi sahiplenen 7 kişilik ekibiyle tehlikeli bir yer olan Virankaya'ya yol alır.



İsimsizler Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu;

Volkan Ünal (Başkan)

Yapılacak operasyonda İsimsizler'in Başkanı'dır.

49 yaşındaki Ankara doğumlu oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu, Adanalı, Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Milat gibi dizilerde rol almıştır.



Hande Soral (Handan)

2 Şubat 1987 Bursa İnegöl doğumlu oyuncu Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. 2008 yılında Komedi Dükkanı programında yer almıştır. Yılanların Öcü, Alev Alev, Kalbim Yangın Yerii ve Evlat Kokusu gibi dizilerde rol almıştır.

Berkan Şal (Hatem)

1969 Ankara doğumlu Berkan Şal çocukluğunu İstanbul'da geçirmiştir. Behzat Ç dizisinde Akbaba karakteriyle milyonlara kendisini gösteren başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Şal Behzat Ç dizisiyle ün kazandıktan sonra Reaksiyon ve 46 Yok Olan dizilerinde rol almıştır.

payitaht abdülhamid berkan şal kimdir

Kürşat Alnıaçık (Kudret)



1 Oca 1962 Ankara doğumlu oyuncu 1.78 boyunda ve 75 kilodadır.. Zengin bir iş adamı olan Önder kızına aşık çocuklarını çok seven bir babadır. İşlerinin kötü gitmesi yüzünden kızının Emir ile evliliklerini mecburen onaylamış ancak kızını hiçbir zaman zorlamamıştır. Nihan anne ve babasını karşı evliliklerinin çok iyi gittiği rolünü oynammıştır. Kara Sevda dizisinde Önder karakterine hayat vermiştir. Geçtiğimiz sezon Diriliş Ertuğrul'da Ural Bey karakterine can vermiştir.

Atsız Karaduman (Kör Yakup)

1956 Ankara doğumlu oyuncu İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçı kadrosunda bulunmaktadır. Güz Yangını, Kurtlar Vadisi Pusu ve Bir Zamanlar Osman Kıyam gibi projelerde yer almıştır.

Kayra Şenocak (Yadigar)

25 haziran 1968 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. 1.75 boyunda ve 95 kiloda olan oyuncu Filinta, Arka Sokaklar, Doludizgin Yıllar, Kaygısızlar, Parmaklıklar Altında ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır.



Yiğit Pakmen (Korkut)

Destina Başer (Damla)

Mine Teber (Mahveş)

Osman Wöber (Kurmay)

27 Şubat 1960 Ankara doğumlu 57 yaşındaki oyuncu Müge Wöber ile evlidir. Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde Tuncay Kantarcı karakteriyle tanınmıştır. Hayat Devam Ediyor, Osmanlı Tokadı ve Aile İşi gibi dizilerde de boy göstermiştir.



seni kimler aldı osman wöber kimdir

Mert Öcal (Tufan)

29 eylül 1982 İstanbul doğumlu oyuncu 1.93 boyunda ve 81 kilodadır. Terazi burcu olan oyuncu yeşil göz rengiyle dikkat çekmektedir. Best Model Of Türkey birincisi seçildikten sonra Best Model Of The World seçilmiştir. Görgüsüzler, Unutma Beni, Asla Unutma, Bizim Okul ve Aşk Yeniden gibi dizilerde rol almıştır.

Sefa Zengin (Gözcü)

26 Mayıs Malatya doğumlu 48 yaşındaki başarılı oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Erdal Kömürcü karakteriyle tanınmıştır. Çiçek Taksi, Binbir Gece, Ömre Bedel, Ne Münasebet ve Deniz Yıldızı gibi dizilerde rol almıştır.

isimsizler gözcü

Ragıp Savaş (Savcı Zeki Öztan)

Zeki Öztan karakteriyle dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Ragıp Savaş İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun olmuş Balıkesir Bigadiç ve İzmir'de görev yaptıktan sonra tayini çıkmış daha sonra Virankaya'ya Cumhuriyet Savcı'sı olarak göreve gelmiştir.

24 Ekim İzmit doğumlu karizmatik oyuncu 50 yaşındadır ve bir çok dizi, film projesinde yer almıştır. Fadime Savaş ile 2005 yılından beri evlidir. Ya Sonra ve Herkes Mi Aldatır gibi filmlerde yer bulmuştur. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde tanınmıştır.

isimsizler savcı zeki kimdir gerçek ismi karakteri

Cemre Baysel (Gülperi)

1999 5 şubat doğumlu genç ve güzel oyuncu İzmir'de doğup büyümüştür. Yeşil Deniz dizisinde Gonca karakteriyle ilk oyunculuk performansını yaşamıştır.

isimsizler gülperi kim cemre baysel

Nizam Namidar (Afran)

isimsizler afran kimdir gerçek ismi

Gürkan Güzeyhuz (Sinan)

Doküz Eylül Üniversitesi mezunu olan yetenekli oyuncu Güzeyhuz İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1.78 boyunda ve 75 kilodadır. Kaçak Gelinler, Hızır Ekip gibi dizilerde rol almıştır.

isimsizler sinan kimdir gerçek ismi

Uğur Güneş (Kaymakam Fatih Keskin)

Türkiye'den yurt dışına ataması yapılmış gelecek için umutla bakılan bir diplomat olarak görülürken, son anda vazgeçer ve Virankaya'ya gitmek için harekete geçer. Düşmanlara karşı savaşacağı kendisiyle birlikte 7 can yoldaşı vardır ismi Kaymakan Fatih'dir.

isimsizler fatih kimdir

Bülent Alkış (Özel Harekat Polisi Hasan Bozkırlı)

Keskin nişancılık eğitimi almış uzman bir Özel Harekat polisidir. Yozgatlı Hasan'a çevresindekiler Dayı diyerek hitap ederler. Etrafındakiler hem saygıda kusur etmez hemde biraz çekinirler bu eski kulağı kesikten.

1974 İzmir doğumlu başarılı oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Konservatuarından mezun olmuştur. Filinta diziisnde Padişah karakterini canlandıran Bülent Alkış herkes tarafından tanınmıştır. Çemberimde Gül Oya, Kurşun Yarası, Arka Sokaklar, Bir Çocuk Sevdim, İffet, Her Şey Yolunda Merkez ve Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde rol almıştır.

isimsizler-hasan-kimdir

Musab Ekici (Makam Şoförü Derman Taşçı)

Doğma büyüme Virankaya'lı olan makam şoförü Derman, vatanına bağlı temiz yürekli bir Anadolu çocuğudur.

1992 Elazığ doğumlu yetenekli oyuncu Acil Servis dizisinde Mert karakteriyle tanınmayı başarmıştır. İstanbul Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. 

isimsizler musab ekici kimdir

Volkan Keskin (İstihbaratçı Kürşad Yusufoğlu)

Trabzon'dan İstanbul'a göç edip Gültepe semtine yerleşmiş bir ailenin iki oğlundan biridir. Teşkilatta istihbarattan sorumlu meslek memuru olan görev almaktadır. Fakat ailesi dahil kimse çalıştığı kurumu bilmemektedir.

16 Ağustos 1983 Samsun doğumlu yetenekli oyuncu Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Elektronik bölümü mezunudur. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nü tamamlamıştır. Oyuncunun ilk resmi projesi Dağlar Delisi olmuştur. Fetih 1453 ve Karaoğlan gibi sinema filmlerinde yer almıştır.

isimsizler volkan keskin kimdir

Sedat Mert (Özel Kuvvetler Yüzbaşı Olcay Demir)

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev almış bir Yüzbaşıdır. Orduya sızmaya çalışan parelel yapının bir oyuncağı olarak içeri atılmıştır. 4 yıl hapis yattıktan sonra dışarı çıkmış ve ona bilgisine, tecrübesine rağmen geri hizmete sürülmüştür.

1 ocak 1975 İstanbul doğumlu oyuncu Kara Melek ve Filinta dizisinde yer almıştır ayrıca Fetih 1453 filminde yer bulmuştur.

isimsizler olcay kimdir

Sera Kutlubey (İstihbaratçı Seher)

1994 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyuncu Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Babam ve Ailesi dizisinde Kemal ile Nilgün'ün kızı Kadir'in kız kardeşini canlandırmıştır.

isimsizler seher kimdir

Taner Ertürkler (Terörle Mücadele Polisi Ahmet Akıncı)

Terörle mücadele bölümünde yer alan üstün hizmetlerinden dolayı bir kaç kez onur belgesi almış görevinde başarılı bir Emniyet görevlisidir. 

16 Kasım Berlin doğumlu 45 yaşındaki oyuncu Ayça Mutlugil'le evlidir. Tan Ertürkler isminde bir çocuğu bulunmaktadır. Yedi Numara, Deli Yürek, Sırlar Dünyası, Doktorlar, Adanalı Ve Unutma Beni gibi dizilerde rol almıştır.

isimsizler ahmet kimdir

İlayda Çevik (Yıldız Keskin)

25 mart 1994 Balıkesir doğumlu yetenekli oyuncu Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu çatısı altında eğitimine başladı. Oyuncu daa sonra müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimne devam etti. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Karagül dizisinde Maya karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

isimsizler ilayda çevik kimdir

Çağkan Çulha (Özel Harekat Polisi Murat Gürcan)

Özel Harekat'ta görev alan genç bir polistir. 12 yaşında annesini üvey babasından kurtarmak için bıçakla adamı bıçaklamıştır. Sokaklarda geçen yılları ona hayat tecrübesi kazandırır. 

22 Kasım 1985 İstanbul doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünü yarıda bıraktıktan sonra Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatlarında eğitimine devam etmiştir. İlk olarak Acemi Cadı dizisinde Selim karakteriyle tanınmıştır. Adanalı dizisinde Engin karakteriyle sevilen bir isim haline gelmiştir.

isimsizler-murat-kimdir

Merve Akkaya (Heja)

1992 Almanya doğumlu oyuncu 1.70 boyunda ve 50 kilodadır. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'ni tamamlamıştır. Merve Akkaya ilk televizyon deneyimini Arka Sokaklar dizisiyle yaşamıştır. Tatar Ramazan ve Yeşil Deniz gibi dizilerde de yer bulmuştur.

isimsizler heja kimdir gerçek ismi

Algı Eke (Elif Toprak)

16 Eylül 1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu aslen Artvinlidir. Baba Ocağı isimli dizide oyunculuk hayatına başlamıştır. Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı, Annem Uyurken, Ayrılsak Da Beraberiz ve Hayat Sevince Güzel gibi dizilerde rol almıştır.

isimsizler algı eke kimdir

Burak Temiz (Selim Akıncı)

Diriliş Ertuğrul dizisinde Yiğit Alp karakteriyle tanıdığımız Burak Temiz İsimsizler'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.

isimsizler selim kimdir

Yusuf Gökhan Atalay (Orhan Yağız)

1974 Ankara doğumlu oyuncu ikizler burcudur. 75 kiloda ve 1.78 boyundadır. Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Güneşi Beklerken, Lale Devri gibi dizilerde rol almıştır.

isimsizler orhan karakteri kimdir gerçek ismi

Giovanni Arvaneh - Dr Klause (Otto)

24 Mart 1964 Almanya doğumludur Zenne filminde rol almıştır.

isimsizler otto kimdir gerçek ismi

Görkem Türkeş (Şirvan)

1983 Ankara doğumlu oyuncu Bir Çocuk Sevdim, Tatar Ramazan, Her Şeye Rağmen gibi dizilerde rol almıştır.

isimsizler şirvan kimdir gerçek ismi

Nusret Çetinel (Yunus Ağa)

isimsizler yunus kimdir

İlkay Akdağlı (Fuat Tüfekçi)

isimsizler fuat kimdir

Elvan Boran (Birsen Bozkırlı)

25 Haziran 1977 Kayseri doğumlu oyuncu 1.65 boyunda ve 65 kilodadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Vicdan, Şubat, Aliye ve 72. Koğuş gibi fizilerde rol almıştır.

isimsizler birsen kimdir gerçek ismi

Aytek Şayan (Bozan Erol)

isimsizler bozan kimdir gerçek ismi

Emel Dede (Berfin)

1989 İstanbul doğumlu oyuncu 1.72 boyunda ve 54 kilodadır. Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan oyunculuk eğitimi almıştur. Aşk ve Ceza, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Emanet gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncu son olarak Sevda Kuşun Kanadında dizisinde yer bulmuştu.

isimsizler berfin kimdir

Handan Yıldırım (Hilal Akıncı)

isimsizler hilal kimdir gerçek ismi

Haydar Köyel (Saver)

isimsizler saver kim gerçek ismi

Savaş Barutçu (İsa Çetin)

1983 Ankara doğumlu oyuncu Bir Çocuk Sevdim, Tatar Ramazan, Her Şeye Rağmen gibi dizilerde rol almıştır.

isimsizler isa kimdir gerçek ismi

 

Helin Kandemir (Pelin Akıncı)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.