İstanbullu Gelin Adem Öldü Mü?

Fikret'in karıştığı kavgada ona destek olmak için hemen yanına giden Adem kardeşini korumak için ağır yaralanır. Kavgada Fikret'te yaralanmıştır ve ikisininde durumları ağırdır. Esma ise bu bıçaklanma olayından Adem'i sorumlu tutmaktadır halbuki Adem kardeşini korumak için oraya gitmiştir. Tanıtım fragmanında Adem'in kalbinin durduğu görünmektedir. Adem'in hayatına kavuşup kavuşmayacağı ise büyük merak konusu oluyor. Adem ölecek mi sorularının cevabı ise gelecek bölümlerde netleşecek. Ancak Adem ve Faruk'un ölmeyeceğini tahmin ediyoruz.

Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Dizinin 31 mart'ta yayınlanacak olan bölümünde yani İstanbullu Gelin'in 5. bölümünde Geniş Aile dizisinden Koyu Bilal olarak tanıdığımız ünlü oyuncu Fırat Tanış'ı izleyeceğiz. Fırat Tanış yeni dizisinde Adem karakteriyle izleyiciye yeni bir soluk getirecek. İstanbullu Gelin'in 7 nisan akşamı yayınlanacak olan bölümünde ismi bir çok kez anılan Adem karakteri Boran ailesine komşu sıfatıyla yemekte bulunuyor. Faruk ve Adem'in yüz yüze gelmesiyle soğuk saavaş başlıyor.



Fırat Tanış (Adem)

5 Mayıs İstanbul doğumlu oyuncu 41 yaşındadır. Başarılı oyuncu aynı zamanda müzisyen yönüyle de bilinmektedir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Geniş Aile diisinde Koyu Bilal karakteriyle tanınmıştır. Sürgün İnek, Yapışık Kardeşler, Vay Arkadaş, Hep Yek ve Olaylar Olaylar gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.