İstanbullu Gelin Begüm Ölecek Mi?

Son olarak Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncuları arasında izlediğimiz Özge Borak geçtiğimiz ay oyuncu kadrosundan ayrılmıştı. Başarılı oyuncunun yeni projesi belli oldu. Yakın zamanda show tv ekranlarında yayın hayatına başlayan İstanbullu Gelin'in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Özge Borak yeni dizisi İstanbullu Gelin'de Jinekolog Begüm karakterine hayat veriyor. Uzun süredir hastalığı için tedavi gören Begüm hastalığı atlatmayı başarmıştı. Fakat dizinin son bölümlerinde geçirdiği baygınlık hastalığının tekrar nüksettiğini ve ameliyat olmaması halinde kısa zamanda hayatını yitireceğini öğrendi. Öğrendiği haber sonucunda büyük bir yıkım yaşayan Begüm yeni bölümde ölecek mi? Özge Borak 16 şubat akşamı yayınlanan bölümünde Begüm karakterine hayatan veren Özge Borak senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

Özgre Borak (Begüm)

Dizide Faruk Bostan'ın hayatında iz bırakan Esma Hanımın engellerine takılan bir Jinekolog'u canlandırıyor. Faruk'un geçmişten gelen eski sevgilisidir.



14 Şubat 1982 İstanbul doğumlu oyuncu bir zamanlar Bülent Şakrak daha sonra Ata Demirer'le evlilik yaşamıştı. Eyyvah Eyvah ve Eyyvah Eyvah 2 filmlerinde rol almıştır. Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer bulmuştur. 1.72 boyunda olan oyuncu 56 kilodadır. Saç rengi, kahverengi, göz rengi kahverengi ve kova burcudur.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.