İstanbullu Gelin Burcu Kimdir?

Star tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin'in 20 ekim akşamı yayınlanan 21. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Bu heyecan dolu anlar yaşanırken duygusal sahnelerde bir o kadar izleyicileri üzdü. Dizinin yeni bölümünde Burcu isimli bir karaktere tanık olduk.



Dizide Garip Selimer karakterin yani avukatın kızını canlandıran Burcu karakterini canlandıran kişinin Ebru Şahin olduğunu öğrendik. Peki Ebru Şahin'i nereden tanıyoruz? Ebru Şahin Kimdir? Ebru Şahin boygrafisi, Ebru Şahin yaşı, Ebru Şahin sevgilisi kim?

Ebru Şahin (Burcu)

17 Ekim 1985 doğumludur. Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Altın Portakal'da yarışan en genç kadın oyuncudur. Babam Sınıfta Kaldı, Pis Yedili, Kertenkele, Eksik Sayfalar, Harem, Hayat Bilgisi gibi projelerde yer almıştır. Ebru Şahin'i yakın zamanda Aydın Kurtoğlu'nun çektiği Tüh Tüh isimli son hit parçası klibinde izlemiştik. Ayrıca güzel oyuncu son zamanların en çon konuşulan 2018 Cannes Film festivali adayı olan Ayla'nın oyuncu kadrosunda da yer almıştır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.