İstanbullu Gelin Faruk Öldü Mü?

Başarılı sanatçı Özcan Deniz'in hayat verdiği Faruk karakteri bu hafta bir anda ortadan kayboluyor. Fragmanında avukatın Faruk'un cüzdanını getirdiği ve çok üzgünüm dediği sahnede Faruk'un öldüğü izlenimi verilsede Faruk ölmedi ve çok yakında ortaya çıkacağını buradan söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz sezon Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterine hayat veren Özcan Deniz yeni sezonda yine başrolde. İstanbullu Gelin olarak açıklanan yeni dizi star tv ekranlarında yer almaya hazırlanırken başrol oyuncuları da belli oldu. Şarkıcı, yönetmen ve oyuncu olan Özcan Deniz dizide (Faruk) karakterine hayat verirken kendisine partner olan Aslı Enver (Süreyya) karakterini canlandırıyor.



Özcan Deniz (Faruk)

19 Mayıs 1972 Ankara doğumlu ünlü sanatçı, yönetmen ve oyuncu olan Özcan Deniz gençliğinin ilk yıllarını Aydın'da geçirmiştir. İlk albümünü 1992 yılında Yine Ağlattın Beni parçasıyla çıkarmıştır. 2011 yılında vizyona giren Ya Sonra filmiyle oyunculuğunun yanı sıra yönetmenliğiyle de ön plana çıkmıştır. Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Bir Zamanlar Osmanlı, Karagül ve son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.