İşte Benim Stilim Yeni Sezon Yarışmacıları Kimler?

İşte Benim Stilim Ünlüler adıyla yayınlanan yarışma geçen sezon istediği reytingi alamadığı için son buldu. İşte Benim Stilim adıyla yeni sezonda tekrar başlıyor. Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve eleme geceleri Uğurkan Erez’in jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim yakında bomba gibi geliyor.

Peki İşte Benim Stilim yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Benim Stilim'de bu defa Kerimcan Durmaz'da jüri üyesi olarak yer alacak yeni sezonuyla yarışma 21 kasım 2016'da başlaması bekleniyor.. Öykü Serter'in bu güzel haberi vermesi herkeste merak uyandırdı.



Peki ya İşte Benim Stilim'in Yeni Sezon yarışmacıları kimler? 

Niran Yalaz

1996 İstanbul doğumlu 1.73 boyunda ve 53 kiloda olan Dilara Niran Yalaz İşte Benim Stilim'in ilk yarışmacısı olarak açıklandı. Best model finalistlerinden olan güzel manken aynı zamanda profesyonel olarak yüzme sporuyla ilgilenmektedir. Galatasaray takımını tutan Yalaz'ın en büyük hedefi Beren Saat gibi ünlü bir oyuncu olmak.

işte benim stilim niran yalaz kimdir



Aleyna Eroğlu

1996 Bursa doğumlu 1.69 boyunda 47 kiloda olan güzel kızımız Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olmuştur. 3 Kadın 3 Kader filminde başrol oynamıştır.

işte benim stilim aleyna eroğlu kimdir

Duygu Çevik

34 yaşındaki İstanbul doğumlu güzel yarışmacı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde opera - şan eğitimi almıştır. Zeynep Dizdar gibi bir çok ismin vocalistliğini yapmıştır. Beykent Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır.

işte benim stilim yeni sezon duygu çevik kimdir

Ecem Aka

İzmir doğumlu 24 yaşındaki güzel yarışmacı İstanbul'da yaşamaktadır. Estetisyenlik yapmakta iken dizi ve filmlerde rol almış daha sonra mankenliğe yönelmiştir. Temel ile Dursun İstanbul'da filminde Hemşire'yi canlandırmıştır.



işte benim stilim ece aka kim

Simay Tokatlı

23 yaşında İzmir doğumlu genç yarışmacı Üniversite eğitimini moda ve tekstil bölümünde almaktadır. İngilizce eğitimi alan Ençok geliştirmek için 1 yıl kadar İngiltere'de yaşadı. İyi derecede ingilizce ve orta seviyede İtalyanca konuşabilmektedir. 

işte benim stilim simay tokatlı kimdir

Selin Ençok

işte benim stilim selin ençok kimdir

Aylin Ençok

işte benim stilim aylin ençok kimdir



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.