Kaçın Kurası Oyuncu Kadrosu Konusu

Ntc Medya'nın yapımcılığını üstlendiği yeni bir proje hayata geçiyor. Yaz ayları için hazırlık şimdiden başladı bile. Bu yaz yine birbirinden güzel romantik-komedi türünde diziler izleyeceğiz. Bu dizilerden biri de Rengarenk olacak. Julia Roberts ve Hugh Grant'ın başrollerini paylaştığı 1999 yapımı Notting Hill filmin senaryosundan çağrıştıran dizi ilginç konusuyla bu yaz ekranlara gelmesi bekleniyor.

Rengarenk dizisinin yönetmeni yakın zamanda Kaçak Gelinler'in başarılı yönetmeni Kerem Çakıroğlu üstlendi. Oyuncu ve cast çalışmalarına henüz yeni başlanan dizide şuan için Selin Şekerci'nin adı geçiyor. Selin Şekerci bu sezon içerisinde Atv ekranlarında yayınlanan Selin Şekerci'nin başrol oynayıp oynamayacağı önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Selin Şekerci'nin başroldeki partneri ise Kaan Taşaner olacak.



Kaçın Kurası Konusu

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Renk'in bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...

Kaçın Kurası Oyuncuları



Selin Şekerci (Renk)

1 Haziran 1989 İzmir doğumlu 26 yaşındaki güzel oyuncu eğitimini İzmir Devlet Tiyatrosunda tamamladı. Daha sonra İstanbul'a gelerek dizilerde ve reklamlarda rol almaya başladı. Kavak Yelleri, Leyla ile Mecnun gibi dizilerde rol alan Şekerci son olarak Kaçak Gelinler dizisinde boy göstermiş ve başarılı performansıyla kafalarda yer edinmişti.

Rengarenk Renk Kimdir?

Serhat Teoman (Barış)

4 Haziran 1983 Diyarbakır doğumlu başarılı oyuncu 1.82 boyunda 72 kilodadır. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun olmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi'nde Yüksek Lisansını yapmıştır. Avrupa Yakası, Gece Gündüz, Yalancı Yarim, Uygun Adım Aşk, Bitmeyen Şarkı, Bugünün Saraylısı, Kuzey Güney ve Acil Aşk Aranıyor dizilerinde rol almıştır.

rengarenk serhat teoman rolü kimdir hangi karakter

Açelya Devrim Yılhan (Sedef)

2 Eylül 1985 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Adını Leyla İle Mecnun dizisindeki Eylül karakteriyle duyurmuştur. Deniz Yıldızı, İnadına Yaşamak ve Unutma Beni oynadığı diğer dizilerdir.



Rengarenk Sedef Kim

Selin Yeninci (Neşe)

Rengarenk Neşe Kim

 

Sertan Erkaçan​ (Ege)



1 nisan 1987 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim görmüştür. Es Es, Atlılar, ve son olarak Acil Aşk Aranıyor dizisinde rol almıştır. 

 

İbrahim Kendirci (Yiğit)

9 Eylül 1986 Gaziantep doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında tamamlamıştır. Sevdaluk, Yol Ayrımı, İki Yaka Bir İsmail ve Kavak Yelleri gibi dizilerde rol almıştır.



İnci Türkay (Zerrin)

24 Mart 1972 İzmir doğumlu oyuncu Ahmet Eroğlu ile 5 senelik bir evlilik yaşamıştır. Bu evlilikten Ali Eroğlu isminde bir çocuğu bulunmaktadır. Sihirli Annem dizisinde Betüş karakteriyle tanınmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Ferhunde Hanımlar, Sihirli Annem, Dünya Varmış, İki Oda Bir Sinan ve Köstebekgiller

Funda Güray (Derin)

1988 doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Bir Ömür Yetmez, Sevdaluk, Ruhumun Aynası gibi dizilerde rol almıştır. Paramparça dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Ferdi Sancar (Zeki Halay)

24 Mart 1980 İstanbul doğumlu oyuncu ilk okul ve lise eğitimini İstanbul Büyükçekmece'de tamamladı. İlk tiyatro deneyimine Evde 3 Başına adlı oyunla başlamıştır. Bir çok reklam filmleri ve dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.