Kadın Bahar Ölecek Mi?

Aşk Yeniden dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan daha önce Melekler Korusun, Al Yazmalım gibi projelerde de rol alan Özge Özpirinççi Kadın (Woman) dizisinin başrol oyuncusu oldu. Özge Özpirinççi geçtiğimiz sezon puhutv'de yayınlanan Fi dizisinde Slıa karşımıza çıkmıştı. Özpirinççi yeni sezonda Caner Cindoruk'la başrollerini paylaşacağı Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat veriyor.

Fox ekranlarının sevilen Kadın dizisinin son yayınlanan bölümünde Sarp, Bahar ve çocukların apartmandan çıkacakları sırada Sarp'ın düşmanlarının binaya girmesi ve bir adamın Kadın öldü abi diğerek bağırarak kaçtıkları bölümde kimin vurulduğu çok büyük merak konusu oldu. Tahminlerimize göre vurulan kişi Bahar değil ancak kimin vurulduğu ise şimdilik bilinmiyor...



Özge Özpirinççi (Bahar)

1 Nisan 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Sabancı üniversitesi'nde yönetim bilimleri okumuştur. Eti Browni, Cornetto, Coca Cola gibi reklam filmlerinde rol almıştır. Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Cesaretin Var Mı, Kayıp, Aşk Yeniden ve Fi Çi Ği gibi dizilerde rol almıştır. Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakteriyle büyük çıkış yaşamıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.