Kadın Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Med Yapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin'in yaptığı, senaryosunu Hande Altaylı'nın yazdığı Japon dizisi Woman'dan uyarlanan Kadın'ın oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’a, Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan gibi isimlerin rol alıyor. Kadın 24 ekim salı akşamı ilk bölümüyle fox tv ekranlarında başlıyor.

Kadın Dizisi Konusu

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasada iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar'ın hikayesidir.



Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesinide kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp'la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar'ı derinden etkilemiştir.

Sarp'tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır. 

Kadın Dizisi Oyuncuları

Özge Özpirinççi (Bahar Çeşmeli)

1 Nisan 1986 İstanbul doğumlu oyuncu 1.68 boyunda ve 54 kilodadır. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümü mezunudur. Kavak yelleri, Cesaretin Var Mı Aşka, Melekler Korusun, Al Yazmalım, Aramızda Kalsın gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Aşk Yeniden dizisinde rol alan oyuncu büyük bir kitleye sahip olmuştur.



Caner Cindoruk (Sarp Çeşmeli)

1 ocak 1980 Adana doğumlu yetenekli oyuncu Çukurova Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra bir çok dizide rol almıştır. Beynelminel, Hanımın Çiftliği, Geç Gelen Bahar, Yaprak Dökümü, Aramızda Kalsın bunlardan sadece bazıları.

Bennu Yıldırımlar (Hatice Sarıkadı)

22 Kasım 1969 İstanbul doğumlu oyuncu Süper Baba dizisinde Elif, Yaprak Dökümü dizsinde ise Fikret karakteriyle tanınmıştır. İstanbul Ünversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. 



Ayça Erturan (Yeliz Ünsal)

1983 İstanbul doğumlu oyuncu Marmara Üniversitesi Radyo ve televizyon bölümü mezunudur. Annesi ev hanımı babası ise bankacıdır. Bkm Mutfak ekibinin en iyi oyuncularından biridir. 1.70 boyunda ve 60 kiloda olan oyuncunun göz rengi kahverengi aynı zmaanda saç rengi de kahverengidir. Avrupa Yakası, Neşeli Hayat, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Evli ve Öfkeli gibi yapımlarda rol almıştır.

Ece Özdikici (Jale Demir)

2 Temmuz 1982 Ankara doğumlu oyuncu 1.72 boyunda ve 65 kilodadır. Burcu yengeç, göz rengi siyah ve saç rengi de siyahtır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Mert Dural ile evlidir. Küçük Hanımefendi, Arka Sokaklar, Anadolu Kaplanı, Bir Aşk Hikayesi ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.

Şerif Erol

8 Ekim 1963 doğumlu oyuncu 1.79 boyunda ve 68 kilodadır. Boğaziçi Üniversitesi Filiz bölümü mezunudur. Şeref Meselesi dizisinde Hasan Kılıç karakterini canlandırmıştır. Kalbim Egede Kaldı dizisinde Osman karakterine hayat vermiştir.



Seray Kaya (Şirin Sarıkadı)

4 Şubat 1991 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyuncu 1.65 boyunda 54 kilodadır. İlk televizyon deneyimini Huzur Sokağı'nda yaşamıştır. Kocamın Ailesi, Evli ve Öfkeli ve Rengarenk gibi dizilerde rol almıştır.

Feyyaz Duman (Arif)

İçerde dizisinde Serkan karakterini canlandırmıştır.

Devrim Özder Akın (Musa Demir)

1975 İstanbul doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Devrim Arabaları, Kanımdaki Barut, Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde rol almıştır.



Kübra Süzgün (Nisan Çeşmeli)

Ali Semi Sefil (Doruk)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.