Kalbim Yangın Yeri Dizi Oyuncuları

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Karagül isimli dizinin yapımcısı Şükrü Avşar Karagül Final yapacağını açıklamasının ardından yeni bir dizi müjdesi verdi. Yine Fox Tv ekranlarında yayınlanancak olan yeni dizinin ismi Kalbim Yangın Yeri olarak Avşar Film sahibi Şükrü Avşar tarafından paylaşıldı.

Kalbim Yangın Yeri 30 Nisan 2016 cumartesi akşamı fox tv ekranlarında yayınlanacak...



Çok Yakında Fox Tv ekranlarında başlayacak olan Kalbim Yangın Yeri ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kalbim Yangın Yeri Fragman

Kalbim Yangın Yeri Oyuncuları

Kalbim Yangın Yeri Konusu;

Evin büyük kızı Leyla (Hande Soral) kız kardeşi Sevda (Ece Çeşmioğlu)'nın düğünü için uzun süredir uzak kaldığı baba evine geri dönmüştür. Yarısı günki düğün günü geçtiğinde evden ayrılacak hayatının erkeğiyle yeni bir hayata adım atacaktır. Fakat geride bırakıp gittiği ne varsa şimdi yolunu kesmektedir. Leyla'nın amacı Sevda'nın düğünü için elinden geleni yapıp mutlu bir şekilde evden ayrılmaktır fakat bu hiç kolay olmayacaktır. Nikah zamanı yaklaştıkça kardeşi için yaptıkları hem kardeşinin hemde ailesinin felaketine sebep olacaktır.



Kalbim Yangın Yeri Dizisi Oyuncuları;

Kaan Yıldırım (Volkan Koyukan)

Kaan Yıldırım Kimdir

Haberin Devamı diğer sayfalarda...

Hande Soral (Leyla Günsoy)

2 Şubat 1987 Bursa doğumlu genç oyuncu izleyici olarak gittiği Tolga Çevik'in rol aldığı Komedi Dükkanı programında ilk kez sahneye çıkmış ve yapımcı tarafından beğenilerek oyunculuk sektörüne atılmıştır. Gecekondu, Küçük Kadınlar, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu ve son olarak show tv ekranlarında yayınlanan Yılanların Öcü dizisinde Fatma karakterini rol oynamıştır. 

hande soral kalp asla unutmaz

 

Ece Çeşmioğlu (Sevda Günsoy)

ece çeşmioğlu kalp asla unutmaz

Oğuz Peçe (Mehmet Seloğlu)

22 Nisan 1991 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 1.79 boyunda ve 75 kilodadır. Saçları siyah, gözleri kahverengi ve boğa burcudur. Oyunculuğa olan ilgisi çocukluk yıllarında başlayan genç oyuncu izlenme rekorları kıran Çılgın Dersane filmden sonra yeni sezonda başlayan Çılgın Dersane Jobs Ahmet karakteri ile herkesi merakta bırakan bir performans sergilemiştir. 

O tam anlamıyla evlenilecek adam. Her şeyiyle temiz, güvenilir, çalışkan. Ama biraz içe kapanık ve takıntılı. Baskın annesiyle pasif babası arasında savrulmuş, anne annesi Gülistan’la daha yakın büyümüş, onu kendine kılavuz almıştır.

oğuz peşe kalp asla unutmaz

 

Yosi Mizrahi (Kenan Gürsoy)

1 Ekim 1971 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu 2001 yılından itibaren Çiğdem Mizrahi ile evlidir. Beşinci Boyut, Küçük Sırlar, Umutsuz Ev Kadınları, Kaçak, Nerde O Yeminler ve Filinta gibi dizilerde rol almıştır. Bana Bir Soygun Yaz, Aşk Geliyorum Demez, N'apcaz Şimdi ve Ali Baba ve Yedi Cüceler filmlerinde boy göstermiştir.

Yakışıklı, sporuna, fiziğine dikkat eden ama hayatı boyunca çocuk ruhlu yaşamış ve kalmış bir adam. Aynı zamanda rüzgarın estiği yöne doğru hareket eden havai biri. Babasını erken yaşta kaybettiği için baba eksikliğiyle büyümüş. Annesi hem baba hem anne, hem de evden çok işte olduğu için Kenan anne şefkatinden mahrum kalmıştır. İçten içe öfkelidir bu yüzden

Turgay Kantürk (Şahin Koyukan)

1961 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Kuzey Güney, Tatar Ramazan, Bana Artık Hicran De, Serçe Sarayı ve Hatırla Gönül dizilerinde rol almıştır.

Sert, güçlü bir mizaca sahip. İntikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu bilmiş. Kuru bir intikam yerine, uzun vadeli bir yolla, düşman bellediğinin pişmanlığını hedeflemiş. Üstlerinde her türlü nüfuza sahip olduğunu düşünerek evlenmeyi hayal ettiği Belkıs’ın direnişi ve onu terkedişinin acısını yıllar sonra da olsa çıkarmakta kararlı.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.