Kalbimdeki Deniz Dizisi Oyuncuları

Pastel Film'in yapımcılığını yaptığı Kalbimdeki Deniz dizisi her Cumartesi akşamı saat 20:00'da Fox tv ekranlarında yayınlanıyor. Kalbimdeki Deniz dizisinin başrollerini Özge Özberk (Denizve Kutsi (Mirat) paylaşıyor.

Kalbimdeki Deniz dizisinin Senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı Aysun Akyüz'ün yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimleri Eylül ayında başladı. Dizide ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Hakan Vanlı, Sebahat Kumaş, Batuhan Ekşi, Faruk Üstün, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu, Suat Karausta ve Güzin Usta gibi isimlerde yer almaktadır.



Fox tv ekranlarının yeni dizisi Kalbimdeki Deniz her hafta cumartesi akşamları izleyici ile buluşmaya devam edecek. Yapımın yaptığı planlamaya göre eğer reytinglerde başarı yakalanırsa gelecek sezondada devam etmesi bekleniyor.

kalbimdeki deniz oyuncuları

Kalbimdeki Deniz Dizisi Konusu

Deniz (Öge Özberk) mutlu ve refah bir hayat sürerken bir gün kocası arkasından hiç bir iz bırakmadan kaybolur. Eşi Deniz yaşlı babası ve iki kızıyla yalnız başına çaresiz bir şekilde kalır. Deniz bir gün kendisine gerçek aşkı ve mutluluğu tattıracak olan Mirat ile yolları hiç ummadığı bir anda kesişecek ve hikayemiz başlayacaktır.



KALBİMDEKİ DENİZ OYUNCULARI !

Raşel

Mirat'ı yıllar önce terk eden eski sevgilisi hatta ilk aşkı diyebiliriz. Raşel yıllar sonra Artun'dan Mirat'ın yerini öğrenir ve geri gelir.

kalbimdeki deniz raşel kimdir

Aydan Şener (Mustafa'nın Annesi Zahide)

1 Mart 1963 Kilis doğumlu usta oyuncu küçük yaşlarda ailesiyle birlikte Bursa'da yaşamaya başlamıştır. 1981 yılında Türkiye güzeli seçilmiş ve Miss Worl'da Türkiye'yi temsil etmiştir. Çalıkuşu filminde Kenan Kalav'la birlikte başrolleri paylaşmış ve herkes tarafından tanınmıştır. Yıllar Sonra, Sürgün Hayatlar, Öyle Bir Sevda Ki, Fikremin İnce Gülü gibi dizilerde rol bulmuştur.

Özlem Savaş (Özlem)

15 Ekim 1970 İstanbul Emirgan doğumlu oyuncu terazi burcudur, matematik ve fizik alanında Tübitak ödülüne sahiptir. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Zor Baba, Arka Sokakla, Aman Annem Görmesin gibi dizilere rol almıştır.



kalbimdeki deniz özlem kimdir

Kıvanç Kılınç (Artun)

kalbimdeki deniz artun kimdir

Deniz Gökçer (Güzin)

Deniz'e yani Özge Özberk'e aşık olan Artun'un annesi karakterine hayat veriyor.

kalbimdeki deniz güzin anne kimdir

Kutsi (Mirat): 

16 Mart 1973 Malatya doğumlu ünlü oyuncu ve şarkıcıdır. 1998 yılında şan dersi almıştır. Kutsi en güzel şarkıları ve önemli dizilerdeki oyunculuklarıyla bilinmektedir. İlk albümünü Sana Ne isimli parçaya çekmiştir. Sinem Bayraktutar ile evliliği bulunmaktadır. Yakışıklı sanatçı 1.74 boyunda ve 59 kilodadır. Doktorlar, Kahramanlar, Gülbeyaz ve Huzur Sokağı gibi dizilerde rol almıştır.



Dedeleri gibi at yetiştirmekte profesyonel olan Mirat son derece güvenilir, saygılı ve mütevazi bir insandır. Büyük bir sürpriz sonucu iki çocuklu Deniz'le tanıştığı günden itibaren gerçek aşkı bulacak.

Kalbimdeki Deniz Kutsi Kimdir?

Özge Özberk (Deniz Öztuna): 

13 Ağustos 1976 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Hayim Sadioğlu ile evlidir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Babam ve Oğlum, Yol Arkadaşım, Canım Babam, Pis Yedili ve Hayat Ağacı gibi dizilerde rol almıştır. G.O.R.A, A.R.O.G, N'apcaz Şimdi ve Evlenmeden Olmaz gibi film projelerinde yer almıştır.

Zarif, dürüst, çocuklarına ve ailesine düşkün sempatik bir kadın. Saf ve temiz bir kalbi olduğu için herkesi kendisi gibi sanıyor, kimseden kötülük beklemiyor. Mutlu evliliğinin sonsuza dek süreceğini sanmakta ta ki kocası Alihan'ın ortadan kaybolana kadar. Yaşayacağı tüm zorluklara rağmen ayakta kalmayı bilecek, kendisi ve çocukları için mücadele edecektir.

Kalbimdeki Deniz Özge Özberk Kimdir?Yeşim Ceren Bozoğlu: (Fikriye Yılmaz); 



29 Temmuz 1974 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlilik yaşamıştır. Doktorlar, Eve Dönüş, Yüreğine Sor, Elde Var Hayat, Aldırma Gönül, Bebek İşi ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol almıştır.

Fikriye Murat'ın en yakın komşusudur. Dedikoducu ve hırslı bir kadın olan karakterimiz zenginlerin pisliklerini temizlemekten bıkmış ve Mirat'a gençliğinden beri sevdalıdır.

Kalbimdeki Deniz Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir?

Sebahat Kumaş: (Diyar Sarıkaya);
Batuhan Ekşi: (Mustafa Tarhan);

13 Ekim 1990 doğumlu yetenekli oyuncu 1.86 boyunda 73 kiloda siyah saçlı, kahverengi gözlü ve terazi burcudur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur. 

Mustafa ne yaptığını bilen ağır başlı zeki ve delikanlı bir genç. Ayakkabı tamircisi olan babası İbrahim'le birlikte tamir dükkanının üstündeki eski bir evde hayatını sürdürüyor. Üniversite hayatının son yıllarını okuyan Mustafa ilk aşkı Ece ile tanışır.

Kalbimdeki Deniz Batuhan Ekşi Kimdir?

Hazal Adıyaman: (Ece Öztuna);

1994 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisiyle oyunculuk kariyerine giriş yapmıştır. 1.67 boyunda, 53 kiloda ve mavi gözlüdür.

Deniz ve Alihan'ın büyük kızıdır, lük hayatı yaşamış ve hiç bir zorluk çekmemiştir. Babası Alihan'ın gidişi sonrasında genç kızımız hayatın gerçek yüzüyle karşılaşır ve büyük zorluklarla yüzleşir.

Kalbimdeki Deniz Hazal Adıyaman Kimdir?

Devin Özgür Çınar: (Hülya Aksal);

21 Haziran 1983 Zonguldak doğumlu yetenekli oyuncu Avrupa Yakası, Hayat Türküsü, Parmaklıklar Ardında, Türk Malı, Galip Derviş, Sevdaluk gibi dizilerde rol almıştır.

Deniz'in çocukluktan beri yakın arkadaşı fakat sözde arkadaşı. Aslında Deniz'in her zaman yerinde olmak istediği ama asla olamadığı idolüdür. 

kalbimdeki deniz devin özgür çınar

Hakan Eratik: (Alihan Öztuna);

7 Eylül 1977 doğumlu oyuncu Yeşim Salkım'la 6 yıllık bir evlilik yaşamıştır. Sürgün Hayatlar, Bitmeyen Zaman, Huzur Sokağı, Umutsuz Ev Kadınları, Filinta ve Kara Kutu gibi dizilerde rol almıştır. 

Deniz'in kocasıdır. Hırslı bir işadamı olan Alihan zaafı olacak nitelikte genç ve güzel bir kadına kapılarak ailesini terk edecektir.

kalbimdeki deniz hakan eratik

Hakan Vanlı: (Nejat Aksal);

1 Mart 1963 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. İki Aile, Asmalı Konak, Çifte Bela, Üvey Baba, Sihirli Annem, ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol almıştır.

Babacan, saygılı, merhametli bir insan olan Nejat Hülya'nın eşidir.

kalbimdeki deniz hakan vanlı

Levend Yılmaz: (Mehmet);

1948 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Lise eğitiminden sonra Orman Fakültesinde eğitim görmeye devam etmiştir. Serra Yılmaz'la evliliği bulunmaktadır. Çemberimde Gül Oya, Komiser Nevzat, Hayat  Var, Yer Gök Aşk, Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan gibi dizilerde rol almıştır.

kalbimdeki deniz levend yılmaz

Hülya Şen: (Nurşen);

Evren Erler: (Şirzat);

11 Eylül 1976 doğumlu yetenekli oyuncu İnadına Yaşamak ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol almıştır.

kalbimdeki deniz evren erler

Nazlı Pınar Kaya: (Figen Yılmaz);

22 Yaşında 1.58 boyunda 47 kilodadır. Küçük Gelin dizisinde evlendirildiği eşi Ali'nin aşık olduğu 15 yaşındaki gelin Sunay'ı canlandırmıştır.

kalbimdeki deniz nazlı pınar kaya

Güzin Usta: (Cemile Şahin);

8 Mart 1953 İzmit doğumlu usta oyuncu 1.62 boyunda ve 82 kilodadır. Bez Bebek, Canım Benim, Yahşi Cazibe, Babam Sağolsun, Hanımeli Sokağı, Haziran Gecesi, Gülbeyaz, Kutsal Damacana Drakula, Kolpaçino, Yazı Tura, Destere, Karşılama gibi projelerde yer almıştır.

Miraç'ın mahalle komşusu anaç bir kadındır.

kalbimdeki deniz güzin usta

Sercan Gülbahar (Civan Sarıkaya);

kalbimdeki deniz sercan gülbahar

Emre Yanık (Kerem Can);

kalbimdeki deniz emre yanık

Suat Karausta (Orhan)

kalbimdeki deniz suat karausta

Faruk Üstün (İbrahim Tarhan)

kalbimdeki deniz faruk üstün

Serkan Altıntaş (Serdem)

Çağlayan Doruk Ozanoğlu (Ozan Ötuna)

6 yaşındaki küçük oyuncu Deniz ve Alihan'ın oğludur. Sevimli bir çocuk olan Ozanoğlu dedesine ve annesine çok düşkündür.

kalbimdeki deniz ozan öztuna kimdir çağlayan doruk ozanoğlu

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.