Kalbimin Sultanı Dizisi Oyuncuları

Star tv ekranlarında yeni sezonda yep yeni bir iddialı dizi daha geliyor. Osmanlı Sarayı'nda geçecek olan bir romantik - komedi türündeki dizinin ismi Kalbimin Sultanı olarak belirlendi. Filinta dizisinin yapımcılarından olan Burhan Özkan imzalı dizinin yönetmenliğini ise yine Filinta'nın ünlü yönetmei Kerem Çakıroğlu yapıyor. Henüz dizinin kanalı belli olmaz iken oyuncu seçmeleri devam ediyor. Oyuncu kadrosu için her an sürpriz bir isimle anlaşma sağlanabilir.

Kalbimin Sultanı Dizisi Konusu

Kalbimin Sultanı Dizisi Oyuncuları

Ali Ersan Duru



19 Eylül 1984 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümünden mezun olmuştur. Üç yıllık tiyatro eğitimi bulunmaktadır. Lale Devri, Başrolde Aşk, Hayat Devam Ediyor, Yağmurdan Kaçarken, Bugünün Saraylısı, Gönül İşleri ve Aşk Zamanı gibi dizilerde rol almıştır. 

Alexandra Nikiforova (Anna)



16 şubat 1993 Rusya doğumlu güzel oyuncu 1.66 boyunda ve 57 kilodadır. Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter gibi projelerde yer almıştır. 

Emel Çölgeçen

9 Temmuz 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi bölümü mezunudur. Çölgeçen 1.65 boyunda ve 54 kilodadır. Aliye, Ters Yüz, Cennetin Çocukları, Tuzak, Geniş Aile ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.



Itır Esen

17 Aralık İstanbul doğumlu 60 yaşındaki yeşilçam oyuncusu seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in tek çocuğudur. Münir Özkul ve Adile Naşit filmlerindeki sarışın mavi gözlü genç kız karakteriyle izleyicilerin gönlüne taht kurmuştur. Deli Saraylı, Güneşi Gördüm, Fatih Harbiye, Gamsız Hayat ve Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştır.

kalbimin sultanı emel çölgeçen

Engin Hepileri

3 Mart 1978 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Kara Ekmek, İntikam, Sen Benimsin ve son olarak 7yüz dizilerinde rol almıştır.



Ayten Soykök

2 Şubat 1975 Ankara doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Deneyimli oyuncu Lale Devrii Dudaktan Kalbe, Doktorlar, Kelebeğin Rüyası ve Aşkta Kaçılmaz gibi yapımlarda rol bulmuştur.

Tuncer Salman

15 Mar 1965 Uşak doğumlu usta oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Gelin, Kötü Yol, Bitmeyen Şarkı, Dila Hanım , Kurtlar Vadisi Pusu ve Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştır.



Şamil Kafkas 

1 Ocak 1976 Trazbon doğumlu oyuncu Yeni Hayat, Celo, Seni Seven Ölsün, Ula İstanbul, Aşk Sana Benzer ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi projelerde yer almıştır.

kalbimin sultanı şamil kafkas

Kalbimin Sultanı Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.