Kalp Asla Unutmaz Oyuncu Kadrosu Konusu Ve Fragmanı

Kanalı şuan için kesinleşmeyen fakat fox tv olduğu düşünülen Avşar Fİlm'in yeni dizisi ünlü oyuncularıyla birlikte geliyor. Dizi hakkında bir kaç detay belli oldu. En önemli detay ise ünlü oyuncular Kaan Yıldırım ve Hande Soral'ın birlikte başrollerini paylaşacağı yeni dizinin ismi Kalp Asla Unutmaz olarak açıklandı.kalp asla unutmaz dizisi2016 şubat ayında fox tv ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin yönetmenliğini Kayıp Şehir, Emanet, Hanımın Çiftliği, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Nisan Akman yapacak. Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden Adı Mutluluk dizisinde rol alan Kaan Yıldırım ve Yılanların Öcü dizisinde rol alan Hande Soral dizide başrolleri paylaşacak. Bu hafta çekimlerine başlanan diziye Yaz'ın Öyküsü dizisinde Yaz karakterini canlandıran Ece Çeşmioğlu'da katıldı.

 



 

Kalp Asla Unutmaz Konusu

Dizinin konusu hakkında detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız...



 

Kalp Asla Unutmaz Oyuncuları

 

Kaan Yıldırımkaan yıldırım kalp asla unutmaz24 Aralık 1986 İstanbul doğumlu genç oyuncu Londra Branel Üniversitesi Pazarlama bölümünü bitirmiştir. Okulunu bitirdikten sonra tekrar İstanbul'a dönen yetenekli oyuncu dizi sektörüne atılmıştır. Yıldırım 1.80 boyunda ve 72 kilodadır. Kayıp dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atan Kaan Yıldırım'ın yıldızı Ulan İstanbul dizisinde parlamıştır. Ulan İstanbul dizisinde Ferdi karakterine hayat vermiştir. Son olarak yaz aylarında yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde hayat arkadaşı Ezgi Eyüboğlu ile başrol oynamıştır.

 



Hande Soralhande soral kalp asla unutmaz2 Şubat 1987 Bursa doğumlu genç oyuncu izleyici olarak gittiği Tolga Çevik'in rol aldığı Komedi Dükkanı programında ilk kez sahneye çıkmış ve yapımcı tarafından beğenilerek oyunculuk sektörüne atılmıştır. Gecekondu, Küçük Kadınlar, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu ve son olarak show tv ekranlarında yayınlanan Yılanların Öcü dizisinde Fatma karakterini rol oynamıştır.

 

Ece Çeşmioğluece çeşmioğlu kalp asla unutmaz26 Kasım 1990 doğumlu genç oyuncu 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle oyunculuk hayatına başlamıştır. Fakat İki Aile dizisinde Ceren karakteriyle tanınmıştır. Çocuğun Var Derdin Var, Gümüş, Firar ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak yaz aylarında yayınlanan Yaz'ın Öyküsü dizisinde (Yaz) karakterine hayat vermiştir.

 

Oğuz Peçeoğuz peşe kalp asla unutmaz22 Nisan 1991 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 1.79 boyunda ve 75 kilodadır. Saçları siyah, gözleri kahverengi ve boğa burcudur. Oyunculuğa olan ilgisi çocukluk yıllarında başlayan genç oyuncu izlenme rekorları kıran Çılgın Dersane filmden sonra yeni sezonda başlayan Çılgın Dersane Jobs Ahmet karakteri ile herkesi merakta bırakan bir performans sergilemiştir. 

 



Sevinç Kumaş18 Aralık 1984 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu 1.60 boyunda 45 kilodadır. Bir çok kişiden oyunculuk eğitimi almış olan Kumaş İki Dünya Arasında dizisinde Aslı karakterini canlandırmıştır. Ey Aşk Nerdesin, Kavak Yelleri, Derdest, Karakol, İstanbul Hatırası gibi dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.