Kalp Atışı Dizisi Tekrarları Ne Zaman?

Show Tv'nin sevilen dizisi Kalp Atışı'nın yayınlanması gereken yeni bölümü yerine bugün saat 22:00'da özel bölümü ile ekranlara gelecek. Kalp Atışı 10. yeni bölümü ile 8 Eylül Cuma akşamı tüm heyecanı ile kaldığı yerden devam edecek. Kalp Atışı yayınlanan son fragmanını bu sayfadan da izleyebilirsiniz. Keyidli seyirler.. Kalp Atışı bayram dolayısıyla yayın hayatına 1 haftalık bir ara verdi.

Doctors dizisinin uyarlaması olan Kalp Atışı çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show tv ekranlarının yeni projesi doktorları andıran Kalp Atışı yaz sezonunda izleyicileriyle buluşacak. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Doktorlar'ın bir yenisi çekiliyor da diyebiliriz.  



Makbule Kosif ve Eda Tezcan'ın kaleminden çıkan Kalp Atışı'nın yayın tarihi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Öykü Karayel, Gökhan Alkan, Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Rüçhan Çalışkur gibi isimlerin rol aldığı Kalp Atışı 30 haziran cuma akşamı saat 20:00'da show tv ekranlarında başlamış bulunuyor.

 

 



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.