Kalp Atışı Oyuncuları Kimler?


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

MF Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Yusuf Pirhasan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu show tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı her hafta cuma akşamları saat 20:00'da ekranlara gelmeye devam ediyor. Makbule Kosif ve Eda Tezcan'ın yazdığı Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı Kalp Atışı kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor.

Kalp Atışı Dizisi Konusu

Hikaye Ege'de bir kasabanın lisesinde başlar. Eylül ve Ali Asaf'ın yolları yıllar sonra İstanbul'un en iyi hastanelerinben birinde tekrar kesişir. Beyin Cerrahı Eylül küçüklüğünde defalarca okul değiştirmiş, öğretmenlerin uğraşmak istemediği asi bir genç kızdır. Babası son kovulduğu okuldan alıp onı dövdüğü günde dahi bir tek göz yaşı dökmez başı dik bir kızdır. Neyse ki babaannesi ona yuvasını açmıştır. Ali Asaf başarılı bir doktorken İstnabul'da taşradaki bir okula öğretmen olarak gelmiştir. Yeteneklerini Eylül'e aktarıp onu başarılı bir cerrah yapar. Fakat Eylül'le aralarındaki duygunun çok geç farkına varır ve gitmesine izin verir. İki aşık yıllar sonra tekrar doktor olarak karşılaşır. Hayata 1 - 0 yenik başlasada öfkesi dışında hiç bir şeyi olmayan Eylül'ün hayata meydan okuma hikayesi anlatılır. 



Kalp Atışı Dizisi Oyuncuları

Sultan 

Seda Akman (Doktor Esra)

Merve Çağıran (İpek)



Öykü Karayel (Eylül Erdem)

20 Ağustos İstanbul doğumlu 26 yaşındaki oyuncu aslan burcudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Kuzey Küney dizisinde Cemre karakteriyle tanınmıştır. Kara Para Ak ve Muhteşem Yüzıl gibi dizilerde rol bulmuştur. Mavi gözlü güzel oyuncu 1.63 boyunda ve 54 kilodadır.

kalp atışları öykü kareyel kimdir

Gökhan Alkan (Ali Asaf Denizoğlu)

8 Aralık 1987 İstanbul doğumlu oyuncu yay burcudur, siyah saç rengi ve koyu kahverengi gözlüdür. 85 kiloda olan oyuncu 1.85 boyunda fit fiziğiyle dikkatleri çekmiştir. Eskişehir Üniversitesi Dış Ticaret Pazarlama bölümünü tamamlamıştır. Seviyor Sevmiyor dizisinde başrolde tanınmıştır. Yakışıklı oyuncu ayrıca Muhteşem Yğzyıl, Her Şey Yolunda Merkez, Kocamın Ailes gibi dizilerde yer almıştır.

kalp ataşıları gökhan alkan kimdir

Ege Kökenli (Bahar Tunç)

20 Mart 1993 İstanbul doğumlu oyuncu Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 2004 yılında En İyi Arkadaşım dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 1.66 boyunda ve 55 kiloda olan güzel oyuncu Yahşi Cazibe, Asla Vazgeçmem ve Güneşin Kızları gibi dizilerde rol almıştır.



kalp atışı ege kökenli kimdir

Hakan Gerçek (Dr. Sinan Tunç)

5 Mart 1964 Eskişehir doğumlu oyuncu Mimar Sinan üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ruhsar dizisinde Müfit karakteriyle tanınmıştır. Ezel, Suskunlar, Bir Dilim Aşk ve Kış Güneşi gibi dizilerde rol almıştır.

kalp atışı hakan gerçek kimdir

Fatih Dönmez (Dr. Selim)

Burak Ceylan (Oğuz Dağçakrak)

1991 İstanbul doğumlu genç ve yakışıklı oyuncu Kocaeli Üniversitesi Atçılık bölümü mezunudur. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı Kara Sevfa dizisinde Tufan karakteriyle karşımıza çıkmıştır.

Vedat Erincin (Ziyanur)

1 Ocak 1957 İstanbul doğumlu usta oyuncu Tatar Ramazan dizisinde Melkon karakteriyle tanınmıştır. Lilay Erincin ile evlidir, Pınar Erincin isminde bir kızı bulunmaktadır. Beş Kardeş, Huzurum Kalmadı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kavak Yelleri gibi dizilerde rol bulmuştur.



Rüçhan Çalışkur (Gülayşe)

1 Ocak 1953 İstanbul doğumlu oyuncu 1.72 boyunda ve 68 kilodadır. Oğlak burcu olan oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Ahlamurlar Altında, Kınalı Kuzular, Parmaklıklar Ardında, Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol oynamıştır. Oyuncuyu son olarak Yılanların Öcü dizisinde Irazca Ana karakteriyle izlemiştik.

Metin Coşkun (Süleyman Tunç)

1 ocak 1948 Ankara doğumlu oyuncu oğlak burcudur. Geniş Aile, Suskunlar, Kaçak, Bugünün Saraylısı ve Kara Sevda gibi dizilerde rol almıştır.

kalp atışı metin coşkun kimdir

Vedat Erincin

1957 İstanbul doğumlu oyuncu Tatar Ramazan dizisinde tanınmaya başlamıştır. 

kalp atışı vedat erincin kimdir

Başay Okay

22 Aralık 1976 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Emret Komutanım dizisinde rol bulmuştur.



kalp atışı başay okay kimdir

Hasan Şahintürk

5 Ekim 1967 İzmir doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur.1.75 boyunda ve 68 kiloda olan oyuncu, Arka Sıradakiler, Leyla İle Mecnun, İnsan Aldandı ve Güneşi Beklerken gibi dizilerde rol bulmuştur.

kalp atışı hasan şahintürk kimdir

Barış Aytaç (Fatih Yılmaz)

1987 İstanbul doğumlu oyuncu 1.90 boyunda ve 74 kilodadır. Yeşil gözleriyle ve fit fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Evlerden Biri dizisinde başrolde yer almıştır.

kalp atışı barış aytaç kimdir

Başar Doğusoy (Samet Tok)

kalp atışı başar doğusoy kimdir

Burcu Türünz (Esma Sancak)

iyi niyetli, saf, samimi .Aklında hiç kötülük Yok. Derdi popüler insanlar arasında kabul görmek...Hep güleryüzlü ve mutlu.

kalp atışı burcu türünz kimdir

Erdem Kaynarca (Mehmet)

Eylül'ün eski sevgilisidir. 

kalp atışı erdem kaynarca kimdir

Rüçhan Çalışkur (Gülayşe)

Eylül'ün biricik babaannesidir. Eylül'e yıllarca sahip çıkmış elinde büyütmüştür.

kalp atışı rüçhan çalışkur kimdir

Selahattin Paşalı (Alp Sungur)

Hastanenin en yakışıklı doktoru diyebiliriz. Sosyal medyada fazlasıyla tanınan bir tip.

Ceylan Ceylan (Yasemin Altıntaşlı)

28 yaşında, güzel, alımlı, aklının estiği gibi deli dolu bir hayat yaşayan yaratıcı sevimli bir kız.

Zeki Eker

Devrim Atmaca

Hasan Şahintürk

Doğu Alpan

Kalp Atışları Dizisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.