Kalp Atışı Eylül Ölecek Mi?

Eylül yayınlanan son bölümünde geçirdiği kaza sonucu kafasına aldığıdarbe sonucunda ara ara başı döner fakat bu durumu kimse ile palaşmaz. Doktor Oğuz'un farketmesi üzerine Ali Asaf hemen Eylül'ün peşine düşer. Eylül'e telefonla ulaşan Ali hemen aracını kenara çekip içerisinde oturmasını ister. Ancak Eylül aracından çıkıp baş dönmesi sonucu yere yığılır. Acil olarak hastaneye kaldırılan Eylül uzun bir ameliyat sonrasında eski sağlığına kavuşacaktır. Eylül ölmüyor ve doktorluğuna kaldığı yerden devam edecek...

Eylül çatıda vurulan polisi kurtarmak istediği sırada insanlara sürekli ateş eden kişi tarafından fark ediliyor ve senin yüzünden bir kişi daha öldü diyerek elindeki uzun namlulu silahı Eylül'e doğrultur. Eylül bu işten yara almadan kurtulabilecek mi? Hep birlikte yeni bölümde izleyip göreceğiz. Tahminlerimize göre Eylül vurulmadan ikna kabiliyeti ile hastayı ikna edeceğini düşünüyoruz.



Son zamanlarda çok konuşulan Doctors'ın yerli uyarlaması Kalp Atışı'nın detayları belli oldu. Show tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yapımını Mf Yaım üstleniyor. Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini yaptığı, Makbule Kosif ve Eda Tezcan'ın yazdığı Kalp Atışı dizisinde Öykü Karayel Gökhan Alkan'la başrolleri paylaşıyor. Peki Öykü Karayel kimdir? 

Öykü Karayel (Eylül)

1990 20 ağustos İstanbul doğumlu oyuncu 51 kiloda ve 1.63 boyundadır. Aslan burcu olan oyuncu Mavi gözleriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Kuzey Güney dizisinde Cemre karakteriyle tanınan oyuncu son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer almıştır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.