Kalp Atışı İpek Öldü Mü?

Show tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı'nın oyuncu kadrosuna sürpriz bir oyuncu dahil oldu. Dizinin 11. bölümünde geçmişinin intikamını almak üzere hastanede resmen savaş veren doktor Eylül karakterini canlandıran Öykü Karayel'in senaryo gereği üvey kız kardeşi İpek (Merve Çağıran) kadroya dahil oldu.

Manav İbrahim ile annesinin ilişkisini öğrenen İpek hesap sormak için Manav'a gider ve ağzına geleni söylediği sırada İbrahim'in karısı gelir ve kocasına güvendiğini söyler. Kocasının hapse girmesini önlemek için eline geçirdiği cam vazo ile İpek'in kafasına vurarak bayıltır. Daha sonra lokantanın arka bahçesine büyük bir çukur kazarak İpek'i ahşap bir kutu içerisine koyarak gömerler. İpek ölmeyecek ama İpek'in nasıl ve kimin tarafından kurtulacağı büyük merak konusu oldu. Detaylar birazdan eklenecektir.



Merve Çağıran Kimdir?

10 Kasım 1992 Balıkesir doğumlu oyuncu Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. Tek Türkiye isimli dizi ile oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Küçük Gelin, Şefkat Tepe, Kaçak Gelinler, Tatlı Küçük Yalancılar ve Aşk Laftan Anlamaz gibi projelerde yer almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.