Kalp Atışı Mehmet Öldü Mü?

Show tv ekranlarında her hafta cuma akşamları ekranlara gelen ve en çok reyting alan yaz dizisi haline gelen Kalp Atışı'nın geçtiğimiz bölümünde sürpriz bir oyuncuya tanık olduk. Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in başrollerini patlaştığı Kalp Atışı dizisine Erdem Kaynarca isimli genç bir oyuncu katıldı. Mehmet karakteriyle giriş yapan genç oyuncu Eylül'ün geçmişinden gelen bir isim. Mehmet Eylül'e önceki hayatında hep zarar veren karakter olmuştur. Şüphesiz Mehmet Eylül'ü geri kazanmak için geri dönmüş ve Eylül'ü hastanede bulmuştur. Asaf ve Mehmet arasında kıyasıya bir rekabet başlamıştır. 

Kalp Atışı'nın 3 ağustos cuma akşamı yayınlanan bölümünde Mehmet karakterine hayat veren Erdem Kaynarca motorla hastaneye giderken araba çarpar. Peki Erdem Kaynarca'nın hayat verdiği Mehmet karakteri bu kazada ölecek mi? Eylül Mehmet'i iyileştirebilecek mi? Mehmet hayata gözlerini tekrar açacak mı? Erdem Kaynarca diziden ayrılıyor mu? İşte bu soruların cevabını yeni bölümde alacağız. Tahminlerimize göre Mehmet karakteri iyileşecek Ali Asaf'la arasındaki rekabet devam edecektir.



Erdem Kaynarca (Mehmet)

Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümü meuznu olan genç oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Tv filmi Emanet'de yapmıştır Parpai isimli bir kısa filmde yer almıştır. Ayrıca Karaca reklam filminde yer bulmuştur.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.