Hürkuş Filmi Nerede Çekildi? Konusu Oyuncuları

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman sinema filmi Tv'de İlk kez bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Filmin başrollerinde Hilmi Cem İntepe, Gizem Karaca, Bora Akkaş, Miray Daner, Zeyno Eracar'ın yer aldığı filmin nerede çekildiği belli oldu.

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmini çekimleri Edirne'de gerçekleştirildi.



Kudret Sabancı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda ayrıca Murat Arkın, Birol Ünel, Rıza Akın, Bahadir Yenişehiroğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Cem Uçan, Eray Türk, Efecan Dianzenza, Gurur Aydoğan yer alıyor. Vecihi'nin gerçek hayat hikayesi ekranlara geliyor.1912 yılında daha 16 yaşındayken tüm hayatını uçmaya adamış olab Türkiye'nin ilk uçak tasarımcısı ve üreticisi olan eşsiz mühendis Vecihi'nin hikayesi beyazcama taşındı.

Miray Daner

1999 İstanbul doğumlu oyuncu 1.67 boyunda ve 54 kilodadır. Genç oyuncu liseden sonra Üniversiteyi Pskilojoi bölümünü okumak istiyor. Papatyam isimli dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Arkadaşım Mac, Çınar Ağacı, Medcezir gibi projelerde yer almıtşır. Son olarak Vatanım Sensin dizisinde ilgi odağı olmuştur.

kanat filmi miray daner



Gizem Karaca 

Hakan Yufkacıgil,

Bora Akkaş

Murat Arkın

Gurur Aydoğan



Hürkuş Filmi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.