Kanıt Ateş Üstünde Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kanal D ekranlarında tekrarları yayınlanan efsane dizi Kanıt geri dönüyor. Ünlü kirminalog Sevil Atasoy'un kitaplarından esinlenilerek yazılan Türk CSI'ı Kanıt ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yönetmeni mutlu haberi sosyal medyadan duyurdu. 100. bölümde ekranlara veda eden fakat tekrarlarıyla fazlasıyla izlenen Kanıt dizisinin ismi Kanıt Ateş Üstünde olarak değişiyor. Kanıt Ateş Üstünde olarak ekranlara geri dönecek olan dizini çekimleri nisan ayında başladı.

Kanıt Ateş Üstünde'nin 2 ağustos salı akşamı yayınlanması beklenen 4. bölümü Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı konuşma ortak yayın olacağı için bir hafta ertelenecek. Kanıt Ateş Üstünde'nin yeni bölümü 9 ağustos salı akşamı ekranlara gelecek...



Kanıt Ateş Üstünde Konusu

Yetimhanede büyüyen iki kardeş Kaan ve Rüzgar çok zor zamanlar geçirmişti. Kaan 5 Rüzgar ise 2 yaşındayken hayat onları farklı yerlerden vurmuş ve birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmamıştır. Kaan büyüdüğünde hayalini gerçekleştirir ve Polis olur. Rüzgar ise cinayet hikayelerini yazan yazar. Fakat Kaan ve Rüzgar'ın hayatı Ömer'in ortaya çıkışıyla yerle bir olacaktır. Bir zamanlar çok iyi dost olan Kaan ve Ömer artık düşmandır. İstanbul Emniyet Müdürlüğünde çekimleri yapılan dizide Başkomiser Kaan (Tansel Öngel) ve Komiser Asya (Başak Güröz) her hafta bir başka cinayeti çözmeye çalışıyor. İkilinin olay yerinde bulduğu deliller laboratuvarda inceleniyor, cesetlere otopsi yapılarak cinayetlerin çözülmesi sağlanıyor. Cinayetin çözülmesinde kullanılan teknikleri ve bunların tarihte nasıl gerçekleştiğini ise Prof Dr. Sevil Atasoy tarafından anlatılıyor.

 



Kanıt Ateş Üstünde Oyuncuları

Sevil Atasoy (Sunucu)

25 Şubat 1949 İstanbul doğumlu bilim kadını Prof. Dr. Şemsi Gök ve Dr. Ferda Gök'ün kızıdır. İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesinde yüksek tahsilini tamamlamıştır. Tıp bilimleri doktorası yapan Atasoy biyokimya uzmanı oldu. Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı olan Sevil Atasoy Kanıt dizisinde tanınmıştır.

Tansel Öngel (Kaan)

24 Eylül 1976 Kilis doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Devlet Tiyatrosunda görev almaktadır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Alvise Gritti karakterini canlandırmıştır. Yaz'ın Öyküsü isimli gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterine hayat vermiştir. Benim İçin Üzülme, Geniş Aile, Bu Kalp Seni Unutur Mu? ve Avrupa Yakası rol bulduğu diğer dizilerdir.

Cinayet masasının başarılı baş komiserlerinden. Rüzgar’ın abisi. Çevresinde sevilen, cesur, karizmatik, esprili bir adam. Hem sahada hem de vaka çözümlemede başarılı. Yetiştirme yurdunda büyümüş. Boks yapıyor, dövüş sporlarını seviyor, içindeki saldırganlığı bu şekilde başka bir şeye dönüştürerek zapt ediyor. Hayatta en değer verdiği insan kardeşi Rüzgar. Onun için canını bile verir. Şu anda bilmese ve gıcık olsa da hayatının kadını komiser Asya olacak. 

Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar)

24 Aralık 1982 İstanbul doğumu yetenekli oyuncu Cola Turka ve Pepsi reklam filmlerinde oynamıştır. Çıplak Ayaklar filminde rol alan Sunear başarılı bir performans göstermiştir. Son ve Boynu Bükekler dizilerinde rol alan yakışıklı oyuncu son olarak Maral dizisinde Benan karakterini canlandırmıştır.

Kaan’ın kardeşi. Zeki ve fırlama biri. Kaan’la birlikte yetimhanede büyümüş, abisi onun kahramanı. Küçüklüğünden beri çok zengin bir hayal dünyasına sahip, bu yüzden yapabileceği en iyi işi seçmiş ve cinayet romanı yazarı olmuş. Sorumluluk almayı sevmiyor, sıkışınca tatlı bir şımarıklıkla işi çözmeye çalışıyor. Mecbur kalsa kavga eder, asla korkak değil ama erkeksi güç gösterileriyle hiç alakası yok. Deniz tutkunu, küçük bir teknesi var. Kendisi gibi arıza Bilge ile gel-gitli bir ilişki yaşıyor.



Ebru Aytemur (Melis)

Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Başkent İletişim Bilimleri akedemisinde oyunculuk ve diksiyon konusunda eğitim almıştır. Ekip 1 dizisinde Elif karakteriyle başrol oynamıştır. Adanalı, Beyaz Yalan ve Sungurlar oynadığı diğer dizilerdir.

Laboratuvar sorumlusu. Yetenekli ve zeki bir kadın. Kaan’a aşık. O yüzden Asya gelir gelmez onu kıskanıyor, tavırları değişiyor. İyi bir insan olmakla birlikte hırslı, ateşli, rekabetçi bir karakter. Özellikle diğer kadınlara karşı. Çocukluğundan beri kimyaya, ilaçlara, tıp alanına ayrı bir ilgisi var. İşi bu konulardaki ilgisini de tatmin etmesini sağlıyor.

Başak Güröz (Asya)

1.67 boyunda 45 kiloda olan genç oyuncu İsmail Baha Sürelsan Koservatuarı tiyatro bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Kaan’ın partneri. Ekibin diğer baş komiseri. Aslen Antep’li. Amerika’da eğitim almış, bu yüzden lakabı Amerikalı. Babası şehit olmuş bir polis. Annesi Melek, en büyük derdi olan erkek kardeşi Ozan ve küçük kız kardeşi Eylül ile aynı evde yaşıyor. Erken yaşta ailenin sorumluluğu üstüne kalmış, bu onu biraz sertleştirmiş. Ciddi, disiplinli, çalışkan ve sorumluluk sahibi bir kadın. Çok güzel olmasına rağmen bunu hiç ön plana çıkarmıyor. Kaan, onun sert görünümü altında yatan gerçek Asya’yı görmeyi başaran tek erkek olacak.

Okday Korunan (Enver)

5 Ocak 1965 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Yağmur Zamanı, Mihriban, Zümrüt, Babam Çok Değişti Anne, Fatih Harbiye ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır.

Duygu Şen (Bilge)

1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Harem, Araf Zamanı, Hicran Yarası, Çocuğun Mu Var Derdin Mi Var, Hayat Belgisi gibi dizilerde rol almıştır. Sümela'nın Şifresi, Moskova'nın Şifresi gibi filmlerde boy göstermiştir.

Hayati Akbaş (Tolga)

1982 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru olarak mezun olmuştur. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalında uzmanlık programını tamamladı. 

Gurur Aydoğan (Ömer)

11 Ekim 1988 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Oya Aydoğan'ın oğludur. 1.90 boyunda ve 86 kilodadır. Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Kedi Özledi ve Oyun Zamanı filmlerinde rol almıştır. Not Defteri dizisinde Cenk Hoca karakterini rol oynamıştır.

 

Güvenç Selekman (Arif)

 

Mustafa Açılan (Ozan)

Asya’nın erkek kardeşi. Bıçkın, sert mahalle çocuğu. Babası şehit olduktan sonra Ozan’ın tepkisi Asya’dan farklı olmuş. Asya babasının şerefli bir şekilde vatan uğruna öldüğünü düşünürken, Ozan babasızlığını öfkeye dönüştürmüş. Doğru düzgün bir insan olmaya inanmayan, kısa yoldan para kazanarak hayat değiştirmek isteyen bir delikanlı. Bu yüzden okulunu da umursamıyor. Güçlü adamlara hayranlık duyuyor. Ama tabi gücün kaynağı önemli değil. Para harcamayı seviyor. Belli etmese de ailesine ablasına çok düşkün.  

 

Bennur Duyurucu (Kevser)

Otopsi uzmanı. İşi soğuk olsa da insanlar ile ilişkisi sımsıcak. Esprili. Olay işine gelince tam bir profesyonel. Antep’li, Asya’nın hemşerisi o yüzden geldiğinden beri Asya’ya ayrı bir iyi davranıyor. 

 

Öykü Candanadam (Naz)

Bilişim uzmanı. Zeki, cevval bir kız, iyi niyetli biri. Kimseyle derdi yok. İyi bir iş arkadaşı. İnsanları gözlemlemeyi ve yorum yapmayı seviyor. Saha çok ilgisini çekiyor, o yüzden hep soru soruyor, bilgi alıyor, vaka dışındaki saha hikayelerini de dinliyor. Düzgün, kibar erkekleri seviyor. 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.