Kanlı Girdap Oyuncu Kadrosu Konusu Ve Fragmanı

FBR Prodüksiyon'un yapımcılığını yaptığı Selma Ergeç ve Selim Bayraktar'dan yeni bir korku filmi geliyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde de birlikte rol alan Selma Ergeç ve Selim Bayraktar önümüzdeki ay vizyona girecek olan Kanlı Girdap (Ghosts Of Garip) için yıllar sonra tekrar bir araya geldiler.  

Amerika, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya’nın da içinde olduğu 25’in üzerinde ülkede gösterime girmesi planlanan Kanlı Girdap, ülkemizde 22 Temmuz’da vizyona çıkacak.



Kanlı Girdap Filmi Konusu

Amerikalı ünlü belgesel yapımcısı John Gillespie (Capaldi) ekibiyle beraber Romanya’da Vlad Tepes ile ilgili yeni bir proje üstünde çalışmaktadır. Bu sırada İstanbul’da bir üniversitede araştırma görevlisi olan eski kız arkadaşı Nina (Ergeç) John’u arayıp Vlad’in mezarıyla ilgili çok önemli bilgilere ulaştığını söyler. Bilinen o ki Vlad Tepes, nam-ı diğer Kazıklı Voyvoda, uzun sure Türkiye’deki zindanlarda tutuklu kaldıktan sonra kendi ülkesinde bir savaşta ölmüş ancak mezarı asla bulunamamıştır. Cesedin Türkiye’ye getirildiğini ve bunu kanıtlayacak izlere ulaştığını söyleyen Nina, araştırmalara İstanbul’da devam etmek üzere ekibi yanına çağırır. Efsaneyle burun buruna gelen ekibin başına inanılmaz olaylar gelecektir.

Kanlı Girdap Filmi Oyuncuları

Selma Ergeç

 

Selim Bayraktar

28 Nisan 1975 Ankara doğumlu 40 yaşındaki başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı karakter ile tanınmıştır. 2014 yılından bu yana Derya Taşbaş ile evliliği bulunmaktadır. Başkent Üniversitesi Radio Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. 

Kanlı Girdap Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.