İstanbullu Gelin Süreyya Ölecek Mi?

Zeynep Güney Tan'ın yönetmenliğini yaptığı Ali Aydın'ın yazdığı yeni başlayacak olan dizide Aslı Enver Süreyya karakteri ile diziye dahil oldu.

İstanbullu Gelin 2. Sezonun 21. bölümünde Faruk ile boşanan Süreyya dalgın bir şekilde direksiyonuna geçtiği araç ile dikkatsiz bir şekilde araç kullandığı için kaza geçiren Süreyya ölecek mi? Süreyya karakterine hayat veren güzel oyuncu Aslı Enver diziye veda mı ediyor? Merak ettiğiniz herşey için 20 Ekim'de ekranlara gelecek yeni bölümü sakın kaçırmayın. Tahminlerimize göre Aslı Enver'in geçirdiği bu kaza Faruk ile arasını düzeltmek için kurgulanmış bir senaryo olduğunu düşünüyoruz.



Özcan Deniz'in başrolde olduğu İstanbullu Gelin dizisinde ünlü oyuncunun partneri olarak Aslı Enver kadroya dahil edildi. Aslı Enver dizide Süreyya karakterine hayat veriyor. Uzun zamandır yeni projesi beklenen Aslı Enver'in performansı merakla bekleniyor.

istanbullu gelin süreyya kimdir aslı enver

Aslı Enver (Süreyya)



10 Mayıs 1984 Londra doğumlu 31 yaşındaki genç oyuncunun Birkan Sokullu ile evliliği bulunmaktadır. 12 yaşında kadar Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ilesi ile birlikte Türkiye'ye taşınmıştır. Haliç Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Tamam Mıyız?, Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıtşır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.