Kara Sevda Kemal Ölecek Mi?

Kara sevda yayınlanan 73.Bölümünde çok heyecanlı bir sonla sona eriyor. Emir zorlamasıyla Kemal'i vuran Nihan şimdi ne yapacak?

Kara Sevda dizisinde Finale bir adım kala Emir hain planını devreye sokar ve Nihan'ın eline verdiği silah ile Kemal'i vurdurur. Peki, kemal aldığı bu kurşun yarası ile hayatını kaybedecek mi? Kemal Soydere yayınlanan son bölümde hayatını kaybedecek mi? Yoksa dizimiz bunca sezon mutlu sonu beklerken Kemal ve Nihan ikilisi kavuşamayacak mı?



Kemal'in ölüp ölmeyeceğini sonraki bölümde anlayacağız ancak tahminlerimize göre Kemal iyileşiyor. Asıl soru Emir ve Deniz kaçmayı başarabilecek mi?

Yıllar sonra mutluluğu yakalayan Kemal ve Nihan birlikteliğini yaşarken evi ateşe veriyorlar. Kemal yanan evden sağ çıkabilecek mi? Kemal yanıp tutuşan evde mahsur mu kalacak? Kemal ölüyor mu? Kemal öldü mü? gibi soruların cevabını vermeye çalıştık. Kara Sevda2nın son yayınlanan 67. bölüm fragmanında görüldüğü üzere Kemal yanan evin içinde mahsur kalıyor Nihan ona yardım etmek istiyor fakat Emir gelip Nihan'ı dışarı çıkartıyor. Kemal adeta ateşler içindeki evde ölümü bekliyor. Peki Kemal ölecek mi? Kemal'i kim kurtaracak bunların yanıtını yeni bölüm yayınlandığında alacağız.

Kara Sevda yayınlanan son bölümünde Emir'in tuttuğu adamlar Kemal'in yolunu kesip arabadan inmesini istediler ve aralarında çıkan kavga sonucu bıçaklanan Kemal herşeye rağmen Nihan'ı sevdiğini ispatlamak için yaralı halde onun yanına gitmeye çalışır ve de başarır.



Kan kaybetmesi sonucu durumu git gide kötüleşen Kemal herşeye rağmen Nihan'a flash diskleri yetiştirir. Nihan'a yaralı olduğunu belli etmeyen Kemal flashları Nihan'a verir ve oradan gitmesine seyirci olur Nihan orayı terk eder etmez Kemal yere yığılıp kalır.

Çevredeki insanların ambulans araması sonucu apar topar hastaneye kaldırılan Kemal 'in durumu her geçen gün iyiye gidecek ve yeniden hayata tutunacaktır. Fakat Emir'e olan öfkesi daha da büyüyecektir.

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.