Kara Sevda Oyuncuları Konusu Ve Fragmanı

Kara Sevda dizisi Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün ise senaristliğini yaptığı yeni dizi Kara Sevda çarşamba akşamları star tv ekranlarında olacak. Kara Sevda dizisi yayınlandığı günden bu yana her geçen gün izlenme oranları büyük oranda artıyor.

Güzel bir hikayesi olan Kara Sevda dizisinin detaylı oyuncu kadrosuna aşağıda ulaşabilirsiniz. Her çarşamba akşamı saat 20:00'da Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda mükemmel bir izleyici kitlesine ulaştı. Yeni  sezonda devam etmesi beklenen dizide heyecan hiç bitmiyor.



 

Kara Sevda Konusu;

Kara Sevda dizisinin konusu özetle şu şekilde 3 farklı şekilde ekranlara gelecek olan Kemal hayatlarını berberlik yaparak kazanan bir babanın ortanca çocuğudur. Bir üniversitede Maden Mühendisliğini bitiren kemal iş aradığı dönemlerde teknelerin boya vernik işlerini yaparak harçlığını çıkartmaktaydı bir gün halk otobüsünde tanıştığı Nihan tüm hayatını alt üst eder. Büyük bir tutku ile birbirlerine bağlanan gençlerimiz çok kötü bir olay yaşanmasından dolayı Nihan'ın Kemal'i terketmesiyle Kara Sevda başlar. 

Kemal başvuru yaptığı bir madenden işe başlaması için  haber aldığında Zonguldak'a gider ve 5 yıl orada yaşar kendini sevdirir. Birgün ocakta yaşanan bir kaza televizyonlara kadar çıkar ve herkes Kemal'den bahsediyordur. Kazada Patronu Hakkı Bey'i kurtaran Kemal gözüne girmeyi başarmıştır. Hakkı Bey Kemal'i oğlu gibi sever ve tüm işlerini yürütmesi içi ona devreder. Sırasıyla Öğrenci, Maden Mühendisi ve İş adamı oalrak ekranlara gelen Kemal artık çok güçlüdür. Nihan'ın eşi Emir'in katıldığı bir ihaleye katılarak zarar etmelerini sağladıktan sonra kendileri ile iş yapmak zorunda kalan Emir bey Kemal'i para ile yanına çekmeye çalışsada nafile.



Kara Sevda Dizisi Oyuncuları

Kara Sevda dizisinin başrollerini Burak Özçivit ve Neslihat Atagül birlikte paylaşıyorlar. Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Kaan Urgancıoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Burak Sergen, Barış Alpaykut, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Rüzgar Aksoy, Hazal Filiz Küçükköse, Gökay Müftüoğlu, Çağla Demir ve Metin Coşkun gibi isimler diziye renk katacaklar.

Burak Özçivit (Kemal):

Fakir bir ailenin ortanca oğlu olan Kemal bir madende maden mühendisi olarak görev yapmaktadır. Nihan ile bir halk otobüsünde tesadüfen tanışmışlar ve bir birlerini delicesine sevmişlerdir.

kara sevda kemal kimdir Burak Özçivit

Neslihat Atagül(Nihan):

Zengin bir ailenin tek kızı olan Nihan rahat yetişmiş ve yetenekli bir Ressamdır. Kardeşi için aşkını feda etmiş kardeşini çok seven bir abladır.

kara sevda nihan kimdir Neslihan Atagül

Kaan Urgancıoğlu(Emir):

Zengin bir iş adamının tek oğludur, kendini beğenmiş, ukala, tuttuğunu parasıyla koparan tiplerdendir ve  Nihan'a hastalık derecesinde aşıktır. Onunla evlenebilmek için yapayacağı şey yoktur.



Kaan Urgancıoğlu

Zerrin Tekindor(Leyla):

Kemal'in manevi ablasıdır ve aynı zamanda kimsenin bilmediği Önder'in eski aşkıdır.

Zerrin Tekindor

Melisa Aslı Pamuk (Asu):

Kemal'in çalıştığı maden ocağının sahibinin biricik yeğenidir ve Kemal'e çok aşıktır.

kara sevda asu kim Melisa Aslı Pamuk

Orhan Güner(Hüseyin):

Kemal'in babası. Ailesinin geçimini bir mahallede erkek berberliği yaparak kazanmaktadır.

Orhan Güner

Neşe Baykent (Vildan):

Nihan'ın annesi para için yapamayacağı şey yoktur. Şirketlerinin itibarı için kızı Nihan'ı Emir ile evlendirebilmek için yapmayacağı şey yoktur.

kara sevda vildan kimdir

Burak Sergen(Galip):

Emir'in babası. Oğlunu çok seven bir baba. Oğlu'nun mutluluğu için yapamayacağı şey yoktur. (Paranın gücü)



kara sevda galip

Kerem Alışık (Ayhan)

5 Haziran 1960 İstanbul doğumlu usta oyuncu 1992 yılında Sibel Turnagöl ile evlilik yaşamıştır. Zehirli Çiçek, Dansöz, Yarın Geç Olmayacak, Günah, Deliboran Destanı, Aşk Mahkumu ve Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştır. Saddam'ın Askerleri ve 72. Koğuş filmlerinde boy göstermiştir.

kara sevda kerem alışık kimdir ayhan

Çağla Demir(Banu):

Emir'in sevgilisi. Şu sıralar ise Kemal'in Abisi Tarık ile sevgilidirler.

Çağla Demir

Rüzgar Aksoy (Tarık):

Kemal'in abisi. Emir'in yanında para için çalışmaktadır.

kara sevda tarık kimdir

Metin Coşkun(Hakkı):

Senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştır. Kemal'in çalıştığı maden'in sahibi Hakkı Bey. Kemal'in kendisini maden kazandığında kurtardığı günden bu yana oğlu yerine koyduğu, ortağı yaptığı büyük insandır.

Metin Coşkun

Barış Alpaykut (Ozan):

Nihan'ın biricik kardeşidir. Ablasının kendi suçu yüzünden mecbur kaldığı evlilik yüzünden çok mutsuz ve huzursuzdur.



Barış Alpaykut

Kürşat Alnıaçık (Önder):

Kürşat Alnıaçık

Diğer Oyuncular:

Kara Sevda Dizis Oyuncuları

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.