Kızlarım İçin Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Kaçak, Hanımın Çiftliği, Kötü Yol, Dila Hanım ve İstanbul Sokakları gibi dizilerin senaristliğini yapan Zülküf Yücel, Kızlarım İçin'i yazıyor. Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın üstlendiği dizinin başrollerinde Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay'ı izleyeceğiz. Kızlarım İçin ilk bölümüyle 28 kasım salı akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında başlıyor.

Kızlarım İçin Dizisi Konusu

Yaşar evini geçindirebilmek için mahalleden komşuları Zübeyir'in kahvehanesinde ve oto yıkamacıda iş bulmuş çalışmaya başlamış fakat yine de karısının dilinden kurtulamamıştır. Anne ve babalarının kavgalarına engel olamayan beş kız kardeşin yapabileceği tek şey ise bir an önce kurtulmaktır. En büyük abla Selva evli olduğu için bu durumdan biraz olsun uzaktır. Kumru evin en büyüğü tıp fakültesi okumaktadır. Sumru da Üniversitededir ama o sorunlardan kaçmak için eğlenmeyi seçer. Suna henüz lisededir fakat Kumru ablasını örnek alarak kitap okumaya yönelir. En küçük ve en fazla hasar gören Hüma'dır. En kötü zamanlarında bile içlerinden biri diğerlerini güldürecek bir şeyler yapar. Fakat annelerinin yaptığı hata başta Yaşar olmak üzere çocukları dönülmez bir şekilde değiştirecektir.



Kızlarım İçin Dizisi Oyuncuları

Fikret Kuşkan (Yaşar)

22 Nisan 1965 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Arsevi Ozkara ile evlidir. Gizli Yüz filmiyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. İlk oyunculuğunu yaptığı film Zülfü Livaneli'nin Sis filmidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bıçak Sırtı, Parmaklıklar Ardında, Hanımın Çiftliği, Hayat Devam Ediyor, Yasak gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Kırlangıç Fırtınası dizisinde izlemiştik.

Tuvana Türkay (Kumru)

4 Kız kardeşten biri Kumru...



3 Ekim 1990 Üsküdar doğumlu genç oyuncu Bulgaristan göçmeni bir ailenin tek kızıdır. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü tamamlamıştır. Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterine hayat vermiştir. Yer Gök Aşk, Ayrılık ve Oyunbozan gibi dizilerde rol bulmuştur. 1.75 boyunda ve 54 kiloda olan oyuncu düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Son olarak Fox tv ekranlarında yayınlanan Deli Gönül dizisinde başrolde yer almıştır.

Elifcan Ongurlar (Sumru)

Tuvana Türkay'ın yani Kumru'nun kardeşlerinden anne katili olan Sumru karakterine hayat veriyor.

7 Haziran 1993 İzmir doğumlu güzel oyuncu Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Son olarak Kiralık Aşk dizisinde Fikret Gallo karakterine hayat vermiştir.



Ahsen Eroğlu (Suna)

Kumru'nun lise öğrencisi kardeşidir.

Naz Ar (Hüma)

Hakan Yufkacıgil (Tayfun Uysal)

1 Ocak 1980 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Ekmek Teknesi, Kollama, Sessiz Fırtına, Eve Düşen Yıldırım, Beni Unutma, Yasak ve Filinta dizilerinde rol almıştır. Son olarak Cesur Yürek dizisinde İskender karakterine hayat vermiştir.



Ülkü Duru (Hacer Karaman)

24 Ağustos 1965 Ankara doğumlu oyuncu Eşkiya filmi ve Aliye dizisindeki Nusret karakteriyle herkes tarafından tanınmıştır. Doktorlar, Arka Sokaklar, Tatlı Hayat, Avrupa Yakası, Son gibi dizilerde rol almıştır.

Sibel Taşçıoğlu (Ayten)

28 Temmuz 1976 Bursa doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ekmek Teknesi, Gönül Salıncağı, Serçe, Pulsar ve Medcezir gibi dizilerde rol almıştır.

Numan Çakır (Zübeyr)



Özgün Çoban (Alper)

5 Temmuz 1981 Bitlis doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Arka Sokaklar, Deniz Yıldızı ve Beni Affet dizilerinde rol almıştır.

yüksek sosyete can

Serdar Özer (Yağız)

21 Ocak 1980 İstanbul doğumlu oyuncu Girne Amerikan Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1.79 boyunda ve 72 kiloda olan oyuncu Çiğdem Özer ile evlidir. Emret Komutanım, Yaralı Yürek, Küçük Kadınlar, Dedemin Dolabı, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Bana Sevmeyi Anlat gibi projelerde yer almıştır.

Anıl Tetik (Egemen)

1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu Kadir Has Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 2012 yılında Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer almıştır. Son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde izlemiştik.


hayat bazen tatlıdır anıl tetik

Cansu Fırıncı (Çetin)

16 Mart 1982 Ankara doğumlu oyuncu Ege Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1.75 boyunda ve 75 kiloda olan oyuncu Urfalıyam Ezelden, Üç Harfliler 2, Kanlı Postal ve son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde rol almıştır. Kırgın Çiçekler dizisinde Kemal karakteriyle tanınınırlığını artırmıştır.

 Meltem Gülenç (Fitnat Gülenç)

1970 Ankara doğumlu oyuncu 1.60 boyunda ve 62 kilodadır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. İki Yaka Bir İsmail ve Güneşin Kızları dizilerinde rol bulmuştur.

Aslı İçözü (Semiha Şehirlioğlu)

27 Eylül 1964 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Melekler Korusun, Al Yazmalım, Çalıkuşu ve Güllerin Savaşı dizilerinde rol bulmuştur.

Kızlarım İçin Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.