Kayıtdışı Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Karga Seven Pictures'in yapımcılığını, Cevdet Mercan'ın yönetmenliğini üstlendiği Kayıtdışı dizisi ilk bölümü ile 18 Eylül Pazartesi akşamı tüm heyecanı ile start alıyor. Şahin Altuğ ve Caner Güler'in senaryosunu yazdığı yeni dram dizisi Kayıtdışı'nın başrollerini Erkan Petekkaya (Ali Kemal), Songül Öden (Zeynepve Dolunay Soysert (Esra) gibi çok başarılı isimler paylaşıyor. Fox tv 'nin yeni dizisi Kayıtdışı her Pazartesi akşamı ekranlara gelecek.

Kayıtdışı Dizisi Konusu

Ali Kemal'in (Erkan Petekkaya) uluslararası bağlantıları olan bir suç çetesini çökertmekle görevli olduğu bir hikaye anlatılıyor.



Kayıtdışı Dizisi Oyuncuları

Orkun Işıtmak 

Youtuber Orkun Işıtmak Kayıtdışı'nın 23 ekim akşamı yayınlanan 6. bölümünde konuk oyuncu olarak katılıyor.

Cezmi Baskın (Orhan)

11 Mart 1949'da İstanbul'da dünyaya gelen deneyimli oyuncu Cezmi Baskın Bizimkiler dizisinde ressam ibrikçi karakteriyle tanınmıştır. Rina, Neşeli Hayat, Ya Sonra, Hükümet Kadın, Sürgün İnek ve Şevkat Yerimdar gibi projelerde yer almıştır.



Cemil Büyükdöğerli - Feridun

1980 İstanbul doğumlu oyuncu 1.85 boyunda ve 83 kilodadır. Berrak Kuş ile evlidir. Gö rengi kahverengi ve oğlak burcudur. Dikkat Şahan Çıkabilir dizisi ile ilk oyunculuk deneyimine adım atmıştır. Karadayı, Kısmetim Otel ve Bana Sevmeyi Anlat gibi dizilerde rol almıştır.

Ahmet Mekin - Hayati

6 Ağustos 1932 İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Not Defteri, Reaksiyon, Yunus Emre Aşkın Sırrı, Bizim Hikaye, Seddülbahir 32 Saat ve Arkadaşlar İyidir gibi projelerde yer almıştır.



Erkan Petekkaya (Ali Kemal)

Songül Öden (Zeynep)

17 Şubat 1977 Diyarbakır doğumlu oyuncu 2002 yılında Canberk Uçuçu ile evlenmmiş 20122 yılında boşanmıştır. 1.70 boyunda v 55 kilodadır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ferhunde Hanımlar dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Vasiyet, Havada Bulut, Gümüş, Umutsuz Ev Kadınları ve Acı Aşk gibi dizilerde rol oynamıştır.

kayıt dışı songül öden

Dolunay Soysert (Esra)

25 Mart 1973 Adana doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi mezunudur. Bir İstanbul Masalı dizisinde Derya karakteri ve Bebeğim dizisinde Leyla karakteriyle tanınmıştır.Son olarak Seddülbahir 32 saat isimli dizide yer almıştır.

Nur Sürer (Melek Hanım)

21 Haziran 1954 Bursa doğumlu usta oyuncu Asi, Ihlamurlar Altında, Gülizar, Kurşun Yarası ve Kabuslar Evi gibi projelerde yer almıştır.



Tugay Mercan (Benjamin Adnan)

10 Aralık 1982 istanbul doğumlu oyuncu Haliç Üniversitesi tiyatro ve oyunculuk bölümü mezunudur. Suskunlar isimli dizideki Zeki karakteriyle tanınmıştır. Asla Vazgeçmem, Suskunlar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilerde rol oynamıştır.

Ali Düşenkalkar (Terzi Sabri)

1961 Lefkoşa doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi konservatuarı tiyatro bölümü öğretim görevlisidir. Ali Düşenkalkar evli ve bir çocuğu bulunmaktadır. Moskova'nın Şifresi, Sümela'nın Şifresi Temel, osmanlı Cumhuriyeti, Dila Hanım, Hobbit, Hayat Sevince Güzel gibi projelerde yer almıştır.

Uğur Polat (Ekrem Tanöz)

4 eylül 1961 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok dalda en iyi erkek oyuncu ödülü bulunmaktadır. Güz Sancısı, Yeditepe İstanbul, Beni Unutma, Salkım Hanımın Taneleri, Son Kayıp Şehir, Cinayet gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ulan İstanbul dizisinde Kandemir karakterini canlandırmıştır.

uğur polat kimdir



Burak Yamantürk (Arda)

34 yaşındaki Kocaeli doğumlu oyuncu Mimar Sinana Üniversitesi'nden mezun olmuştur. 1.76 boyunda ve 65 kiloda olan oyuncu modern dans bölümünü tamamlamıştır. Veda, Tatar Ramazan, Hayat Yolunda, Yasak, Acı Aşk ve İçimdeki Fırtına dizilerinde rol almıştır.

İsmail Hacıoğlu (Nejat Ateş)

38 Kasım 1985 İstanbul doğumlu oyuncu koyu galatasaraylıdır. Henüz 12 yaşında iken dublaj yaparak para kazanmaya başlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Vali, Çakal, Firar, Osmanlı Tokadı, Kafes ve Zeyrek ile Çeyrek dizilerinde rol almıştır.

Serdar Orçin

21 Ocak 1976 Bayburt doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Gülbeyaz ve Gümüş dizilerinde hayat verdiği karakterleriyle tanınmıştır. Mükemmel Çift, Sen De Gitme, Beş Kardeş ve Oyunbozan gibi dizilerde rol bulmuştur.

Kadim Yaşar (Çavuş)

1976 Muş doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Fırtına, Öldür Onu, İki Koca Adam, Yağmurdan Sonra, Aşka Sürgün, Beşinci Boyut, Şubat Soğuğu gibi dizilerde rol almıştır.

Müge Boz (İdil)

13 Nisan 1984 İstanul doğumlu genç oyuncu Anadolu Üniversitesinde Sinema Tv ve Halkla İlişkiler bölümünü tamamlamıştır. Bir çok spor dalında eğitim almıştır. 2009'da Turkcell'in 3g reklamında oynamıştır. 2010 yılında Maximum kart ve Nescafe 3'ü 1 arada reklamında oynamıştır. Leyla İle Mecnun dizisinden 2 sezon sonra ayrılmıştır. Yalan Dünya, Aşk Emek İster ve Arka Sokaklar dizilerinde rol almıştır.


İpek Filiz Yazıcı (Tuğba Ateş)

19 nisan 2001 İstanbul doğumlu oyuncu 1.63 boyunda ve 50 kilodadır. Koç burcu olan oyuncu mavi göz rengi ve güzelliğiyle dikkatleri çekmiştir. Şuan için sevgilisi bulunmamaktadır. Babam ve Aiesi dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 

Kübra Kip (Sevda Ateş)

5 mart 1987 Kayseri doğumlu güzel oyuncu 1.65 boyunda ve 49 kilodadır. Balık burcu olan oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Behzat Ç, Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıll ve Çoban Yıldızı gibi dizilerde rol almıştır.

Rutkay Aziz

1947 İstanbul doğumlu oyuncu Avusturya Lisesi'nden mezun olmuştur. Galatasaray Üniversitesi Gazeticilik Fakültesini tamamlamıştır. Bir aralar kızıyla birlikte banka reklam filminde rol bulmuştur. Aşkım Mucizeleri, Hayat Bilgisi, Avrupa Yakası, Şölen ve Gurbet Kuşları gibi dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.