Kırgın Çiçekler'in 3. Sezon Oyuncu Kadrosunda Yeni İsimler

Atv ekranlarında yayınlanan aldığı reytinglerle büyük bir başarı yakalayan Kırgın Çiçekler'de İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Arif Diren gibi isimler rol alırken fenomen dizinin 3. sezonunda katılacak olan oyuncular da çok konuşulacak. Elde ettiğimiz bilgilere göre dizinin 3. sezonunda oyuncu kadrosuna 4 yeni oyuncu katılacak. Dizide Defne ve Serkan'ın öz annesi rolünde Melisa Sözen yer alacak, ikinci isim ise onları kardeşi genç ve güzel oyuncu Miray Akay olacak. Ayrıca Kader ve Cemre'ye erkek arkadaş rolünde Aras Aydın ve Gürbey İleri katılacak.

Melisa Sözen (Defne ve Serkan'ın Annesi)



6 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Alican Yücesoy ile evlenmiş fakat 5 ay sonra boşanmıştır. Av Mevsimi, Çemberimde Gül Oya, Muhteşem Yüzyıl, Şubat ve Kış Uykusu gibi projelerde yer almıştır.

kırgın çiçekler melise sözen kimdir

Mirat Akay (Defne ve Serkan'ın kardeşi)



17 haziran 2000 doğumlu küçük oyuncu Ukrayna'da dünyaya gelmiştir. 1.65 boyunda ve 55 kiloda olan oyuncu Ela göz renginde ve yengeç burcudur. Minik oyuncu 20 Dakika dizisiyle tanınmıştır. Bitmyen Şarkı, Kelebeğin Rüyası, Benim Adım Gültepe ve Güneşin Kızları gibi projelerde yer almıştır.kırgın çiçekler miray akay kimdir

Aras Aydın (Kader veya Cemre'nin Erkek Arkadaşı)

2 Temmuz 1989 Eskişehir doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Kariyerindeki ilk dizisi Öğretmen Kemal'dir. Kiraz Mevsimi dizisinde Emre karakterini canlandırmıştır. 1.84 boyunda, 74 kilodadır. Saklı Kalan ve Şefkat Tepe gibi dizilerde rol almıştır.

kırgın çiçekler aras aydın kimdir

Gürbey İleri (Kader veya Cemre'nin Erkek Arkadaşı)



13 Şubat 1988 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu Kadir Has Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Beşiktaş ve Galatasaray basketbol takımlarında 10 yıl kadar forma giymiştir. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet karakteriyle tanınmıştır.

kırgın çiçekler gürbey ileri kimdir

Tayanç Ayaydın (Ejder)

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.