Kırgın Çiçekler Final Mi Yapıyor?

Kırgın Çiçekler'den kötü haber mi geliyor? Serkan Birinci'nin yönetmenliğini Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun senaryosunu yazdığı dizide belirsizlik hakim. 16 yaşındaki Eylül'ün hayatını anlatan dizinin bu hafta fragmanının yayınlanmaması sosyal medyada çok konuşuldu.Kırgın Çiçekler'in bu hafta yayınlanmaması izleyicileri tarafından büyük bir tepki ile karşılandı. Dizi seven fanları dizinin neden yayınlanmadığını merak ediyorlar.

2015 yılının yaz aylarından itibaren yayın hyaatına devam eden Atv ekranlarının pazartesi yükünü sırtlayan yapım bu sezon adeta çöküş yaşadı. Sezon sonu final yapması beklenen Kırgın Çiçekler için erken final kararı çıktı. Kırgın Çiçekler 113. bölümüyle ekranlara veda edecek. Kırgın Çiçekler final bölümüyle 12 mart pazartesi saat 20:00'da atv ekranlarında...



 Sacide Taşaner (Neriman), Zeynep Irgat (Hediye), Hazar Motan (Cemre), Çağla Irmak (Kader), Aleyna Solaker (Meral), Arif Diren (Güney), Nil Keser (Defne), Cansu Fırıncı (Kemal), Derya Artemel (Mesude), Esma Yılmaz (Büşra), Zeynep Parla (Cansu), Erdal Bilingen (Tevfik), Yunus Emre Terzioğlu (Cenk), Dilara Mücaviroğlu (Aleyna), Seda Güngör (Merve) gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi 12 mart'ta final yapıyor.

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

1 Yorum Yapıldı
  1. cemal: neden kırgınçiçekler dizisi final yaptı