Kırlangıç Fırtınası Oyuncuları Fragmanı


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Limon Film'in yapımcılığını yaptığı drama türünde yeni dizi projesinin hikayesini daha önce Karagül'ü yazan Erkan Birgören yazıyor. Kırlangıç Fırtınası olarak açıklanan yeni dizinin yönetmen koltuğunda Hayri Aslan oturuyor. Emel Çölgeçen ve Fikret Kuşkan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ebru Aykaç, Uğur Demirpehlivan, Haluk Cömert, Deniz Bolışık, Perihan Ünlücan, Tülin Yazkan, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Atakan Yarımdünya gibi isimlerde rol alıyor. Dizinin çekimleri 2016 aralık ayında Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde start verilmiştir. Kırlangıç Fırtınası 1. bölümü ile 6 mart pazartesi akşamı saat 20:00'da fox tv ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Kırlangıç Fırtınası Dizisi Konusu

Yasak ilişki sonucunda hamile kalan Ülfet doğum yaptığı zaman oğlunu abisi Kudret'e vermek durumunda kalır. Aynı gün içerisinde Kudret'in karisi Meryem'de hamiledir ve doğum yapar. Kudret kardeşi Ülfet'in bebeğini kendi çocuğunun yanına koyar ve Meryem'e bebeklerinin ikiz olduğunu söyler. Aradan geçen seneler sonra bu iki çocuk tığ gibi birer delikanlı olur biri Şahin diğeri ise Yusuf'tur. Ülfet ve Meryem gerçeklerden habersizdir. Kudret bile hangisinin gerçek oğlu olduğundan emin değildir. Yaşananların tüm çıplaklığıyla tanığı olan Fikret Ana bu sırrı ne zamana dek taşıyabilecektir?



Kırlangıç Fırtınası Dizisi Oyuncuları

Fikret Kuşkan (Kudret Turaboğlu)

Emel Çölgeçen (Ülfet Turaboğlu)

9 Temmuz 1976 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Marmara Üniversitesi İktisar Fakültesi mezunudur. Arka Sokaklar, Geniş Aile, Böyle Bitmesin ve Poraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.

kirlangıç fırtınası emel çölgeçen kimdir



Ayşenil Şamlıoğlu (Fikret Turaboğlu)

Ekin Mert Daymaz (Şahin Turaboğlu)

2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesinde antrenörlük ve fitness okumaktadır. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisinde kariyerine ilk adımını atmıştır. Son olarak Çilek Kokusu'nda rol alan Daymaz büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

kırlangıç fırtınası ekin mert daymaz kimdir

Ebru Aykaç (Meryem Turaboğlu)

7 Şubat 1975 Manisa doğumlu başarılı oyuncu Celal Bayar Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Hayatımın Rolü, Binbir Gece, Yağmur Zamanı, Güneşi Beklerken ve Beyaz Yalan  gibi dizilerde rol almıştır.

kırlangıç fırtınası ebru aykaç kimdir



Haluk Cömert (Maksut)

1 Şubat 1959 Ankara doğumlu tecrübeli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bir Bulut Olsam ve Emanet gibi dizilerde rol almıştır.

kırlangıç fırtınası haluk cömert kimdir

Deniz Bolışık (Zehra Turaboğlu)

31 Temmuz 1982 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 1.67 boyunda, 50 kiloda ve aslan burcudur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Aşkın Bedeli dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

kırlangıç fırtınası deniz bolışık kimdir

Gün Akıncı (Yusuf Turaboğlu)

Nescafe İce reklam filminde rol bulan yakışıklı sürpriz oyuncu Marmaray inşaatında keşfedilmiştir.



Damla Aslanalp (Maral Yılmaz)

1990 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında 3. olmuştur. Kadim Dostum dizisinde rol almıştır. Güzel oyuncu son olarak Hayat Sevince Güzel dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiştir. 

Gonca Cilasun (Sultan)

Aslıhan Büyükdereli (Nergis)

Deniz Orakçı (Çiçek)

1 Ocak 1976 doğumlu deneyimli oyuncu Aliye, Gece Yürüyüşü, Avrupa Yakası ve Canım Benim gibi dizilerde rol almıştır.



Gürkan Günal (Cengiz)

1994 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı tamamlamıştır. Hiyanet Sarmalı, Ayhan Hanım ve Yetim Gönüller gibi dizilerde rol almıştır.

kırlangıç fırtınası cengiz kimdir

Yıldırım Gücük (Ahmet)

Deneyimli oyuncu Aslı ile Kerem, Kırık Kanatlar, Eşref Saati ve 72. Koğuş gibi dizilerde rol almıştır.

kırlangıç fırtınası ahmet kimdir

Ergül Coşkun (Hamdiye)

kırlangıç fırtınası hamdiye kimdir

Perihan Ünlücan (Reyhan Turaboğlu)

28 Şubat 1984 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Kocaeli Üniversitesi Fizik bölümünden mezun olmuştur. Bir konser sırasında keşfedilen oyuncu ilk olarak Keskin Bıçak dizisinde rol almıştır. Bir Günah Gibi, Karadayı ve 20 Dakika gibi dizilerde boy göstermiştir. Yapımcı Tolga Erenler'le Lüban'da nikah masasına oturmuştur.

kırlangıç fırtınası perihan ünlücan kimdir

Tülin Yazkan (İnci Turaboğlu)

1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünü tamamlamıştır. Yılanların Öcü ve Yaz'ın Öyküsü dizilerinde rol alan Yazkan yakın zamanda kanal d ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde İpek karakterine hayat vermiştir.

kırlangıç fırtınası tülin yazkan kimdir

Ozan Osmanpaşaoğlu (Akın Aksel)

31 Aralık 1983 Trabzon doğumlu yetenekli oyuncu Yeditepe Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümünü tamamlamıştır. Aşk Yakar, Ey Aşk Nerdesin, Kalbim Seni Seçti, Merhaba Hayat, Beni Böyle Sev ve Güneşi Beklerken gibi dizilerde rol almıştır.

kırlangıç fırtınası ozan osmanpaşaoğlu kimdir

Atakan Yarımdünya (Yadigar)

kırlangıç fırtınası atakan yarımdünya kimdir

Kırlangıç Fırtınası Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.