Kırlangıç Fırtınası Final Yapıyor

Reytinglerde aldığı başarısız sonuçlar sebebiyle fox tv ekranlarının yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası 7. bölümde final kararı aldı. 3 nisan itibariyle her pazartesi ekranlara gelen dizi 7. bölümüyle 17 nisan pazartesi akşamı saat 20:00'da final yapıyor.

Her hafta pazartesi akşamları saat 20:00'da fox tv ekranlarında yayınlanan Kırlangıç Fırtınası'nın yayın saati değişti. Kırlangıç Fırtınası 3 nisan itibariyle saat 22:00'da yeni bölümüyle ekranlara gelecek.



Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği ekranların yeni projesi Kırlangıç Fırtınası her hafta sevilen hikayesiyle izlenmeye devam ediyor. Meltem Cumbul, Fikret Kuşkan, Mert Ekin Daymaz, Bestemsu Özdemir gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırlangıç'ın aldığı reytingler şuan için tetmin edici görünse de henüz dizinin devam edip etmeyeceği konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Her hafta yayınlanan yeni bölümleriyle reytinglerde ilk 5 içerisine girmeyi başaran dizinin hatta bir daha ki sezonda sürpriz isimlerle yayınlanmaya devam edeceğini tahmin ediyoruz. Kırlangıç Fırtınası bitecek mi? bitiyor mu? gibi sosyal medyada çokca sorulan soruların cevabını en kısa sürede yanıtlamaya çalışacağız.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.