Kız Meselesi Filmi Oyuncuları Konusu

Uzun zamandır konuşulan Elçin Sangu'nun yeni film projesi belli oldu. Kiralık Aşk dizisiyle gençlerin gönüllerine taht kuran Sangu Kız Meselesi olarak açıklanan yeni filmiyle sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin senaryosunu Murat Menteş yazacak çekimleri ise yaz aylarında başlayacak. Filmin yönetmenliği için Yüksel Aksu ile anlaşmaya oturulacağı belirtildi. Elçin Sangu yeni filmi Kız Meselesi'nin yanı sıra yeni bir dizi için de anlaşmaya vardı. Henüz bu dizinin ismiyle ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Elçin Sangu'nun başrolde yer alacağı Kız Meselesi filmi çekimleri ağustos ayında başlaması bekleniyor...

İddialı romantik - komedi türündeki Kız Meselesi filmi 9 Şubat 2018'de vizyona girecek.



Kız Meselesi Filmi Konusu

Kız Meselesi Filmi Oyuncuları

Elçin Sangu

11 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteriyle tanınmış ve ünlü bir isim haline gelmiştir. Sangu 1.69 boyunda ve 52 kilodadır. Mersin Üniversitesi Opera bölümünü tmaamlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Jale karakterine hayat vermiştir. Aşk Kaç Beden Giyer dizisinde Nehir'i, Kurt Seyit Ve Şurat dizisinde Güzide karakterini canlandırmıştır. 

kız meselesi elçin sangu kimdir karakteri rolü



İlker Kaleli 

5 Mart 1984 İstanbul doğumlu oyuncu 1.77 boyunda ve 67 kilodadır. Burçin Terzioğlu ile ilişkisi bulunmaktadır. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat yönetimi mezunudur. Son, Kayıp Şehir, Kayıp gibi dizilerde rol alan oyuncu Poyraz Karayel dizisiyle büyük kitlelere hitap etmiştir.

kız meselesi ilker kaleli

Erkan Kolçak Köstendil

16 Ocak 1983 Bursa doğumlu yakışıklı oyuncu Ulan İstanbul dizisinde Karlos karakteriyle tanınmıştır. Familya, Bir Deli Sevda, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Görünen Adam gibi dizilerde rol almıştır.



kız meselesi erkan kolçak köstendil

Kız Meselesi Film Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.