Klavye Delikanlıları Dizisi Oyuncuları Kimler?

Klavye Delikanlıları karakterleri kimler? Klavye Delikanlıları kim kimdir? Klavye Delikanlıları oyuncuları kimler? Klavye Delikanlıları konusu ne? Klavye Delikanlıları oyuncu isimleri, Klavye Delikanlıları karakterlerin gerçek adları...

Süreç Film'in yapımcılığını yaptığı, Yahya Samancı'nın yönetmenliğini, Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'nin senaryosunu yazdığı show tv ekranlarının yeni sezon dizisi Klavye Delikanlıları her hafta salı akşamları saat 20:00'da ekranlara geliyor. Dizinin başrollerini Vildan Atasever, Kaan Yıldırım, Seray Sever, Rasim Öztekin gibi isimler paylaşıyor. 



Klavye Delikanlıları Dizisi Konusu

Bayram ve Kerem çocukluklarından itibaren asosyal olmadığı çok fazla diyalog kuramadıkları için bütün vakitlerini bilgisayar oyunlarında geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine karşı söyleyemediklerini internet ortamında söyleyip bir de üstüne para alıyorlardır. Yani kısacası Trol olmuşlardır.

Bayram'ın kuzeni yani bizimkilerin tam tersi olan sosyal bir karakter olan Volki Amerika'dan Türkiye'ye geri döner. Dijital dolandırıcılık yapmak için birliktelik sağlarlar. Bayram ve Kerem'i de peşinden sürükleyerek bir dolandırıcılık şebekesine dahil eder. Bir de ekibe güzellik ve dolandırıcılık abidesi Seyran katılır. Daha çok zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmaya çalışan ekibi bol maceralı, komik bir hikaye beklemektedir.

Klavye Delikanlıları Dizisi Oyuncuları

Eylül Su Sapan (Cansu)

Hiko'nun yıllardır haberdar olmadığı hacker kızıdır.



9 Kasım 1993 yılında İstanbul doğumlu oyuncu Beş Kardeş, İnadın Aşk, Pis Yedili, Tatlı İntikam, Damat Takımı, Nadide hayat ve Dört Köşe gibi yapımlarda rol almıştır.

Rasim Öztekin (Hiko Dayı)

14 Ocak 1959 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulundan mezun olmuştur. 2012 - 2017 yılları arasında Birol Güven'in yönetmenliğini yaptığı Seksenler dizisinde Fehmi karakteriyle tanınmıştır. Mandıra Filozofu, Vay Arkadaş, Geniş Aile, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2 ve Çalgı Çengi İkimiz filmlerinde rol almıştır.

Vildan Atasever (Seyran)

26 Temmuz 1981 Bursa doğumlu oyuncu Kadın İsterse dizisiyle tanınmış ve Altın Portakal Ödülü sahibidir. Babası Komiser, Annesi ev hanımı olan Atasever toplam 4 kardeştir. Kurtlar Vadis dizisinde Nazlı Bekiroğlu karakteriyle büyük bir kitleye hitap etti. 2010 - 2015 yılları arasında İsmail Hacoğlu ile evliliği bulunmaktadır. Osmanlı Tokadı, Osmanlı Cumhuriyeti, Sürgün İnek, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yazın Öyküsü gibi projelerde yer almıştır.



Kaan Yıldırım (Kerem)

Uraz Kaygılaroğlu (Volki)

Gül Onat (Semiha Tanrıverdi)

24 Kasım 1954 doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı'nda oyunculuk eğitimini tamamladı. Mehmet Birkiye ile evlidir Onat isminde bir oğlu bulunmaktadır. Hiç Yoktan Aşk, Parça Pinçik, Çifte Bela, Zor Baba, Düş Yakamdan, Güzel Günler, Adanalı, Lale Devri, Yer Gök Aşk ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde rol oynamıştır.

Selen Seyven (Selen)

2 Nisan 1986 Ankara doğumlu genç oyuncu 1.60 boyunda ve 55 kilodadır. Saç rengi kahverengi, göz rengi ise eladır. Özbek bir anne ile Türk babanın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Kariyerindeki ilk çıkışını Genco dizisiyle yakalamıştır Büyük Buluşma, Doktorlar, Abimm, Leyla İle Mecnun ve Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.



Seray Sever (Güneş Kirte)

27 Şubat 1973 İstanbul doğumlu oyuncu Boğazici Üniversitesi İktiasi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Kurtlar Vadisi, Yalancı Romantik, Yalan Dünya,O Şimdi Asker, Maskeli Beşler Kıbrıs gibi yapımlarda yer almıştır.

Ali Barkın (Bayram Şeker)

3 Ocak 1985  doğumlu oyuncu Orta Doğu Teknik Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği bölümü mezunudur. 1.74 boyunda ve 76 kilodadır. Yurt dışından döndükten sonra Deniz Yıldızı dizisiyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Şefkat Tepe, Hayat Devam Ediyor, Eski Hikaye ve Yeşil Deniz gibi dizilerde rol almıştır.

Sinan Çalışkanoğlu (Veli)

26 Ocak 1978 İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu Ülker, Opet, Garanti Bankası reklamalrında yer almıştır. Selena isimli dizide hades karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Türk Malı, Yahşi Cazibe, İncir Reçeli, Sabit Kanca, İşler Güçler, Türkün Uzayla İmtihan ve Kertenkele gibi yapımlarda yer bulmuştur.



Filiz Taşbaş (Neriman Şeker)

1 Ocak 1964 İzmir doğumlu oyuncu aslen Azeri kökenlidir. Bir aralar yurt dışı defilelerinde mankenlik yapmıştır. Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, İşler Güçler, Böyle Bitmesin, Yalan Dünya ve Eve Dönüş gibi projelerde yer almıştır.

İpek Tanrıyar

1980 İstanbul doğumlu oyuncu ve sunucu 1.65 boyunda ve 55 kilodadır. Trakya Üniversitesi Turizm bölümünden mezun olmuştur. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerle birlikte İpek Tanrıyer sunucu olarak Şahane Pazar programında tanınmıştır. Sıla, Sensiz lmuyor, Serseri ve Hayal ve Gerçek gibi projelerde yer almıştır.

Mert Asker (Tahir Tanrıverdi)

1990 yılında İstanbul'da doğup büyüyen Mert Asker Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Yedi Güzel Adam, Sana Bir Sır Vereceğim, Sudan Bıkmış Balıklar ve Rüzgarın Kalbi gibi projelerde rol almıştır.

İpek Tenolcay (Nergis)

12 Temmuz 46 yaşındaki oyuncu Örümcek dizisindeki başrolüyle büyük kitlelere hitap etmiştir. Umutsuz Ev Kadınları, Kurtlar Vadisi Pusu, Yalan Dünya ve Seviyor Sevmiyor gibi dizilerde rol almıştır.

klavye delikanlıları ipek tenolcay kimdir

Serdar Özbayrak (Mehmet)

Korsan taksicidir.

Cengiz Küçükayvaz (Kamil Şeker)

30 Temmuz 1968 Uşak doğumlu başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Reyting Hamdi, Çiçek Taksi, Kahpe bizans, Hababam Sınıfı, Maskeli Beşler gibi projelerde tanınmıştır.

Tevfik Yapıcı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.